Tetszik a Viktória név? Mi jut eszedbe erről a névről?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 13:31
1/14 anonim válasza:
Engem így hívnak.Én szeretem a nevem,de sajnos már elég gyakori név.Főleg az én korosztályomban.
2/14 anonim válasza:
Szep nev,a jelentese gyozelem. Lehet becezni eleg sok fele keppen.
Az ismerettsegi koromben akinek Viki a neve az mind egy elegge "eros" kitarto szemelyiseg,sikeresek,es hatalmas felelosseget tudnak vallalni. amihez hozza kezdenek azt sikerrel fejezik be. Nekem tetszik :)
3/14 anonim válasza:
Ha lányom lett volna akkor Viktória lett volna, de fiam született. Nagyon szép név. Nekem az angol királynő Viktória jut eszembe, és a viktoriánus korszak..:)
4/14 anonim válasza:
Nekem az hogy akivel először csókolóztam oviban még.:D Amúgy szép névnek tartom.:)
5/14 anonim válasza:
Szép, királynői név, nekem tetszik.
7/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nagyon dominánsnak tűnik, azon kívül nagy divatnév volt, nagyon sok Viktória szaladgál az utcán. Becézve sem hangzik jól.. Ettől függetlenül minden Viktória, akit ismerek, normális, szeretetre méltó csaj, de nekem semmi nem tetszik, ami túl felkapott volt. (Kivéve a saját nevem:))
8/14 anonim válasza:
Engem is így hívnak és én nagyon szeretem.:) Kiskoromban nagyon nem szerettem, csak becézett formában és unalmasnak is tartottam, most már így talán még jobban is tetszik. A legtöbben Vikinek szólítanak,a családom, a barátaim, de idegenek vagy távolabbi ismerősök Viktóriának is szoktak és olyankor örülök neki mert olyan komoly, erős és szép a hangzása, szerintem. Általában Viktória királynő és Victoria Becham szokott az emberek eszébe jutni róla, én ezen nem nagyon szoktam gondolkozni, annyira nem foglalkoztat.
9/14 anonim válasza:
Saját magam :D
Amugy nekem teljesen semleges, már megszoktam az évek során. Sajnos nem lehet elég kreatívan becézni, így a párom, barátaim mind egyedi beceneveket adtak nekem. Nagyon gyakori, az én korosztályomban az ismerősi körben minden negyedik lány Viki.
10/14 anonim válasza:
Nekem az első szerelem jut eszembe róla :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!