Anyukám bevágta a durcát, mert olyan képet töltöttem fel magamról Facebookra, ami neki nem tetszik :D Most ezzel a helyzettel mit kezdjek?
A kérdésem komoly, de nem tudok nem röhögni. Én 25 éves vagyok, ő 57. Találtam magamról egy halloweeni képet, s gondoltam azt teszem fel profilképnek, mert untam a régit.
Erre ő jött, hogy a drága kicsi lánya, egy lepukkant vén pi..a lett... Hát köpni nyelni nem tudtam. Mondtam, hogy nekem épp azért tetszik mert teljesen más vagyok rajta. Erre eltűnt anyukám, most meg hiába hívom telefonon nem veszi fel :D
Tényleg úgy nézel ki a képen, mintha sokkal idősebb lennél, de gondolom ez is volt a cél ezzel a maszkírozással.
Anyukádnak is lehet véleménye, de azért az gáz, ha ilyenen megsértődik, főleg, ha csak annyit mondtál, hogy neked azért tetszik, mert teljesen más vagy rajta, és erre se szó, se beszéd, berekeszti a kommunikációt. Ezen én is röhögnék, komolyan venni nem tudnám.
De tuti, hogy megsértődött? Nem lehet, hogy mit tudom én, elment fürdeni, és nem vitte magával a telefonját? Vagy elugrott boltba, és otthon maradt a telefon?
Lehet,hogy az anyukád NEM a kép miatt akadt ki, hanem mert egy 57 éves pasinak küldted?
A kép egyébként nagyon borzalmas.
Azert ez nem olyan gaz kep, mondjuk profilkepnek nem tul szerencsés.
Anyukád sem normalis ha egy kep miatt igy kiakad...
Hát szerintem rettenetes ez a kép...
Ettől függetlenül nyilván 25 évesen a te dolgod,h milyen képet teszel fel magadról. Majd megbékél.Gondolom.
Ideje volna felnőni és 25 éves fejjel nem törődni azzal, hogy anyuka min hisztikél. nem kell vele törődni.
Ha nem veszi fel a telefont, akkor nem veszi fel a telefont. Min kattogsz ezen? 25 éves is még mindig ott tartasz, fejjel egy önző, hisztis anyának akarsz megfelelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!