Anyám magára költi a tartásdíjat, amit kap aputól. Beszéljek apukámmal?
Ha SZERINTED anyád magára költi a tartásdíjat, akkor szólj apádnak.
Ha apádnak szintén csak annyi esze van, mint neked, akkor elkezdhet pereskedni - aminek a vége az lesz, hogy mivel az alapvetö szükségleteid (kaja, lakhatás, iskoláztatás, fütés, víz, világitás, ruhák) ki vannak elégítve, a gyerektartást arra fordította anyád, amire kell.
Ha apád értelmesebb nálad - és nem anyád ellen heccel (amiben egy pillanatig sem vagyok biztos), akkor elküld téged lemegebb éghajlatra a hülyeségeiddel.
UGYANIS attól, hogy apád 30ezer fölött fizet (azt, hogy mennyit, nem vag hajlandó leírni valamilyen okból, pedig nem lényegtelen), még sehol sincs megirva, hogy anyád nem járhat fodrászhoz, kozmetikushoz, mükörmöshöz.
Az meg, hogy pl. 10-én kapja a gyerektartást, és akkor megy ezekre a helyekre, még közel sem jelenti azt, hogy elsején (vagy tetszéd sezrinti más dátumon) nem fizette ki a villanyszámlát, a kajádat, stb.
Úristen ennyi önző, roha.dék "szülőt", mint itt egy rakáson...
Ha az apuka költené az anyukától kapott gyt-t meccsre meg számítógépre, akkor egy undorító utolsó tahó lenne, bezzeg ha anyuci költi a gyerek pénzét MŰKÖRÖMRE???? KOZMETIKUSRA, stb., akkor kussoljon a gyerek mert fűtött szobája van????
EMBEREK ti milyen világban éltek???
Egyrészt az új törvények szerint a gyerek szükségleteit az anyának és az apának FELESBEN kell állnia. Ha az édesapja legalább 30.000-et fizet, mint a kérdező írta, az édesanyának is ennyit hozzá kell tennie. Mivel a lakhatásuk ingyenes, erősen kétlem, hogy egy 18 éves gyerek rezsije és ételfogyasztása 60.000 ft-ba kerülne egy hónapban, hogy nem marad 5.000 egy leárazott farmernadrágra.
A kérdező többször is leírta, hogy LÓSZHART sem kap az édesanyjától, egy büdös fityinget sem, de az magának mindent megenged. A ti szemetek előtt meg csak az lebeg, hogy jajj szegény anyuka biztos megérdemli, a gyereknek meg nem kell más mint meleg víz meg néha kaja.
Te jó ég, nektek van gyereketek???? Nektek lenne pofátok úgy kozmetikushoz menni, hogy a gyereketeknek ruhára lenne szüksége inkább? Mert ha igen, akkor nagyon sürgősen szégyelljétek el magatokat.
52-es: az a baj, hogy a "leírtak alapján" szerintem nem reális, mert a kérdezö egyetlen konkret számadatot sem hajlandó megadni, és szerintem csak egy hözöngö gyerek.
Mellesleg kedves kérdezö: anyád hogyan költhetné a TE pénzedet, ha nem dolgozl, hanem tanulsz? Mert a TE PÉNZED az lenne, amit te kapsz a saját munkád után. A gyerektartás anyádnak jár, és az ö htáskörébe tartozik, hogy mire költi (ésszerü határokon belül), de ha nem éhezel, normális lakásban, normális életkörülmények közt élsz, az iskoláztatásod biztosítva van, akkor nem szólhatsz sem te, sem apád semmit.
" A gyerektartás anyádnak jár, és az ö htáskörébe tartozik, hogy mire költi (ésszerü határokon belül), de ha nem éhezel, normális lakásban, normális életkörülmények közt élsz, az iskoláztatásod biztosítva van, akkor nem szólhatsz sem te, sem apád semmit."
Na ebben tévedsz, de iszonyatosan nagyot. A gyerektartás a GYEREK UTÁN jár, és CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a gyerek szükségleteire fordítható (természetesen rezsi ráeső részét is beleértve pl). AMennyiben a külön élő szülőnek az a gyanúja, hogy a gyerektartást kapó szülő nem a gyerekre fordítja az összeg egy részét, ellenőrizheti a bíróság (lehet kérelmezni). És nem, nem csak azt ellenőrzik, hogy van-e fűtés és étel, hanem hónapokra visszamenőleg számlákkal kell igazolni a gyerekre fordított összeget.
Szóval csak óvatosan, mert megütheted még a bokádat.
Ennyi aberrált idiótát egy rakáson, mint ezek a válaszadók. Igazi "dögöljön meg a szomszéd tehene is" magyar mentalitás, kezet foghattok magatokkal.
Nézd kérdező, én csak azt tanácsolom, beszélj édesapáddal, ezeket a h.ülyéket az oldalon meg hagyd figyelmen kívül.
75%-os, te nagyon egy frusztrált ember lehetsz...
sajnálom a lányod, hogy ilyen anyukája van :(
58-as vagyok.
Nem azt kérdezte a kérdező, hogy beszéljen-e apukájával?
A kérdés nem arról szólt, mit költ az anya, kire, mennyit, mennyiből.
Jól ki lett vesézve látatlanban a kérdező, az anyja, a költségvetésük. Holott az eredeti kérdés: " Beszéljek apukámmal? "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!