Anyám magára költi a tartásdíjat, amit kap aputól. Beszéljek apukámmal?
40-es vagyok, bocsánat lemaradt.
A tartásdíjat anyud azért kapja, hogy apukád hozzá járuljon a megélhetésetekhez, vagyis a tiédhez.
Kaja, rezsi, ruházkodás, tanulás.
Most az pusztán technikai kérdés, hogy anyud akkor megy-e fodrászhoz amikor fizetést kap, vagy akkor amikor apud adja a pénzt.
Ha neked extra igényeid vannak akkor kérj apádtól.
Annyit még elmondanék, hogy az Én lányom is szokott szipogni, hogy ez vagy az kell neki, új ruha miegymás.
Ha tehetem megveszem, ha nem akkor nem, de ha ilyen hisztit vágna le, akkor tuti, hogy tescos szatyorban járatnám. Most vettem neki télire 4 nadrágot, megköszönte, mert Ő 11 évesen megérti, hogy másra is kell a pénz, és másnap amikor haza mentem a munkából köszönetképpen rendet rakott. Nem tudom, hogy te teszel-e ilyen gesztusokat otthon? Ilyen patáliát nem csap, merné megtenni azt hiszem, hogy többet nem jutna eszébe. Vagy iszonyúan el vagy kényeztetve, vagy apud befolyásol, nem tudom, hogy melyik de jó lenne ha magadba is néznél egy kicsit
Van kereseted???? Vagy tanulsz? erre tudsz válaszolni?
KI TART EL?
Nehéz felfogni a kérdést????
Hány éves vagy 10??
1. Konkrétan mennyi gyerektartást fizet apád?
2. Mennyi anyád jövedelme (fizetés, családi pótlék, stb)?
3. Mennyi a lakás rezsije?
4. Mennyibe kerül a havi kajád?
5. Mennyi a bérleted meg az iskolai költségeid?
Elöször ezekre válaszolj, mert ezek ismerete nélkül semmi értelme vitatkozni.
Ugyanis ha a rád közvetve vagy közvetlenül elköltött összeg több, mint amit apád fizet gyerektartás címén, akkor nem szólhatsz egy szót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!