Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintettek mennyire gaz,...

Szerintettek mennyire gaz, hogy meg soha nem ajandekoztam meg a csaladom karacsonykor, es most se fogom?

Figyelt kérdés

19 eves vagyok, es egyaltalan nem emlekszem , hogy en barmikor is megajandekoztam volna a szuleimet, tesvteremet, nagymamamat. Talan rajzoltam nekik karacsonyra, vagy meg altalanosba osszebarkacsoltam nekik vmit, de ez maaar nagyon regen volt.

Diakmunkat vegeztem az utobbi par honapban, de abbol(15 ezer ft) inkabb magamat tartottam el, es nem kertem anyuektol kolcson. Hat hamar elment, bar probaltam gyujtogetni.Most a vizsga idoszak miatt nem akarok elvallalni semmit, igy hat nincs penzem.

Eddig amugy annyira nem zavart ez, sot senki sem rotta fel nekem, hogy "miert nem vettem ajandekot?". Csak sok baratnomtol hallom, hogy azt se tudjak mit vegyenek meg ennek-annak a csaladbol. Es ilyenkor elgondolkozok, hogy lehet nekem is kene. De hat mibol?

Egyebkent mind a ket szulom munkanelkuli lett a mult honapban, apam meg mindig az , anyam talalt mar munkat , de olyan jol nem keres mint azelott. Meg is mondtak, hogy ne szamitsunk sokra, mondjuk en nem is vartam el. Foleg, hogy most mar x eve, valoban eleg szegenyes a karacsonyunk, volt olyan amikor csak egy zoknit kaptunk, meg egy papucsot.

Ettol eltekintve viszont szerintettek mennyire gaz?

2014. dec. 13. 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%
Igen, gáz.
2014. dec. 13. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Csinálj keksztekercset vagy sütés nélküli édességet a netről. Az haladós és nem őket kell kérdezgetni a sütő működéséről.
2014. dec. 13. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
igy van kérdezo, én olyan helyzetben voltam, hogy nem volt màs vàlasztàsom, igy elmentem egy gyàrba dolgozni, hogy egy repjegyre valom legyen. babysitterkedem és takaritottam. senkit nem ismertem kint. kés0bb kulfoldon elvégeztem az egyetemet, majd férjhez mentem stb. stb.
2014. dec. 13. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, ne haragudj de nem ez volt a kérdés. Miért menne külföldre? Hogy ajándékot vegyen?? Tanul! Magyarországon! Talán ott is el fog tudni helyezkedni! Az más kérdés hogy mi lenne a válaszom a kérdésére, de nem kell mártírkodni, hogy bezzeg én! Mondom én, külföldrõl, aki szintén otthon gyárba kezdte, árva gyerekként! Na most hogy hangzik a rákontrázás? Gáz, nem?
2014. dec. 13. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy Magyarországon tanul,vagy él;ékezet nélkül ír.
2014. dec. 30. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!