Szerintettek mennyire gaz, hogy meg soha nem ajandekoztam meg a csaladom karacsonykor, es most se fogom?
19 eves vagyok, es egyaltalan nem emlekszem , hogy en barmikor is megajandekoztam volna a szuleimet, tesvteremet, nagymamamat. Talan rajzoltam nekik karacsonyra, vagy meg altalanosba osszebarkacsoltam nekik vmit, de ez maaar nagyon regen volt.
Diakmunkat vegeztem az utobbi par honapban, de abbol(15 ezer ft) inkabb magamat tartottam el, es nem kertem anyuektol kolcson. Hat hamar elment, bar probaltam gyujtogetni.Most a vizsga idoszak miatt nem akarok elvallalni semmit, igy hat nincs penzem.
Eddig amugy annyira nem zavart ez, sot senki sem rotta fel nekem, hogy "miert nem vettem ajandekot?". Csak sok baratnomtol hallom, hogy azt se tudjak mit vegyenek meg ennek-annak a csaladbol. Es ilyenkor elgondolkozok, hogy lehet nekem is kene. De hat mibol?
Egyebkent mind a ket szulom munkanelkuli lett a mult honapban, apam meg mindig az , anyam talalt mar munkat , de olyan jol nem keres mint azelott. Meg is mondtak, hogy ne szamitsunk sokra, mondjuk en nem is vartam el. Foleg, hogy most mar x eve, valoban eleg szegenyes a karacsonyunk, volt olyan amikor csak egy zoknit kaptunk, meg egy papucsot.
Ettol eltekintve viszont szerintettek mennyire gaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!