Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy várandós vagyok?
22 éves múltam, 6 éve vagyok a vőlegényemmel aki külföldön dolgozik és 27 éves.
8 hetes terhes vagyok, és nagyon szeretnénk megtartani ha már így alakult. Megszakításos módszerrel védekeztünk, nem gond ha becsúszik alapon. Most viszont itt áll a helyzetünk.
3 hónapja itt vicceltem apukámmal amikor megvettem a barátnőm újszülött babójának néhány baba ruha holmit, és igencsak lehűlt és nem az örömtől.
Ez nem lehet, jaj nem hiszem el stb stb anyukám akkor velem volt a poén kedvéért, de amikor ismerősök mondták hogy akár már jöhetne is a baba akkor azt nyilatkozta hogy ő bizony kirugdosná illetve kiverné belőlem.
Előtte már többször felkészítettem hogyha becsúszik akkor én bizony nem fogok abortuszra rohanni.
Nekem is van állásom, és a páromnak is van. A szülői udvaron épülő kis lakásunk kb fél év múlva maximum költözhető.
Párom 6 hetente jár haza, természetesen most megritkulna hogy gyűljön a pénz de a baba születése után ez változna sűrű időre természetesen ideiglenesen míg újra "megszedjük" magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!