Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy várandós vagyok?

Figyelt kérdés

22 éves múltam, 6 éve vagyok a vőlegényemmel aki külföldön dolgozik és 27 éves.

8 hetes terhes vagyok, és nagyon szeretnénk megtartani ha már így alakult. Megszakításos módszerrel védekeztünk, nem gond ha becsúszik alapon. Most viszont itt áll a helyzetünk.

3 hónapja itt vicceltem apukámmal amikor megvettem a barátnőm újszülött babójának néhány baba ruha holmit, és igencsak lehűlt és nem az örömtől.

Ez nem lehet, jaj nem hiszem el stb stb anyukám akkor velem volt a poén kedvéért, de amikor ismerősök mondták hogy akár már jöhetne is a baba akkor azt nyilatkozta hogy ő bizony kirugdosná illetve kiverné belőlem.

Előtte már többször felkészítettem hogyha becsúszik akkor én bizony nem fogok abortuszra rohanni.

Nekem is van állásom, és a páromnak is van. A szülői udvaron épülő kis lakásunk kb fél év múlva maximum költözhető.

Párom 6 hetente jár haza, természetesen most megritkulna hogy gyűljön a pénz de a baba születése után ez változna sűrű időre természetesen ideiglenesen míg újra "megszedjük" magunkat.

2014. dec. 12. 19:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
39%
Hát ez aztán ideális családi helyzet! Apuka és anyuka még sosem éltek együtt, 2 havonta látják is egymást egyszer, pénz sem igen van, mert most még jól rá is kell gyűjteni a gyerekvállalásra, a szülők ki akarják rugdosni a gyereket az anyuka hasából, de a 22 éves nagy és érett leányzó szerint minden idilli és remek, és a szülők udvarába költözne... hát ez... aztaku**rva.... és erre még az, hogy tudatosan nem is védekeztetek... az ilyen embereket le kellene ültetni, szerencsétlen gyerek milyen helyre fog már érkezni?!
2014. dec. 13. 10:35
 22/23 mi a fene ***** válasza:
Ebben a helyzetben nem mondanék semmit, mert nem érdemlik meg. Majd meglátják rajtad , meg megy a védőnő is , és leesik nekik a tantusz.
2015. márc. 22. 21:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a helyzet?
2015. márc. 22. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!