Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy várandós vagyok?
22 éves múltam, 6 éve vagyok a vőlegényemmel aki külföldön dolgozik és 27 éves.
8 hetes terhes vagyok, és nagyon szeretnénk megtartani ha már így alakult. Megszakításos módszerrel védekeztünk, nem gond ha becsúszik alapon. Most viszont itt áll a helyzetünk.
3 hónapja itt vicceltem apukámmal amikor megvettem a barátnőm újszülött babójának néhány baba ruha holmit, és igencsak lehűlt és nem az örömtől.
Ez nem lehet, jaj nem hiszem el stb stb anyukám akkor velem volt a poén kedvéért, de amikor ismerősök mondták hogy akár már jöhetne is a baba akkor azt nyilatkozta hogy ő bizony kirugdosná illetve kiverné belőlem.
Előtte már többször felkészítettem hogyha becsúszik akkor én bizony nem fogok abortuszra rohanni.
Nekem is van állásom, és a páromnak is van. A szülői udvaron épülő kis lakásunk kb fél év múlva maximum költözhető.
Párom 6 hetente jár haza, természetesen most megritkulna hogy gyűljön a pénz de a baba születése után ez változna sűrű időre természetesen ideiglenesen míg újra "megszedjük" magunkat.
Nem kell tulozni ezzel csak felelmet akartak a kerdezoben kelteni hogy eszedbe ne jusson.
6 eve vannak egyutt a szulok tudnam rola, mivel te ponkodtal ok ks podmkodtak snnyi
Kerdesdre a valasz. Ezt a parodal kell egyutt kozolni a szulokhoz, ne aggodj semmi problema nem lesz!
undorító agresszív dolog ilyet mondani.
gusztustalan az ilyen ember, szülő.
A 12. hétig sehogy. Addig mér van egy hónap, addig érkezni fog neked elég válasz, ami alapján tudsz majd dönteni!
Esetleg valami ajándékkal meglephetnéd őket, pl egy kisbabacipővel. Hátha rájönnek, mi a helyzet. De mindenképp legyen ott a párod, amikor bejelented a dolgot! Sok sikert!
" ő bizony kirugdosná illetve kiverné belőlem. "
#11: "ezzel csak felelmet akartak a kerdezoben "
Na ne, ez rettentő durva és primitív megnyilatkozás, hogy "kirugdossa".
Én nem költöznék a közös udvaron lévő kis lakásba.
6 hetente jár haza a párod, és most még ritkábban fog?
És 22 vagy? Csak az a kérdésem, hogy miért nem védekeztetek, mert a megszakítás nem az.
És ha van alap, és együtt a család, akkor jöhet a gyerek.
Én nem értem az embereket, de ez biztos az én bajom.
Én tuti nem akarnék még gyereket a helyedben, de soha nem tennék olyan bántó, minősíthetetlen kijelentést, mint anyukád.
és még: " "ezzel csak felelmet akartak a kerdezoben " "
CSAK? Félelmet kelteni? Az mire jó?
Hát, ha anya ilyet mondott volna, szerintem ott közlöm vele, hogy jó, de akkor ne várja az unokát, mert NEM VISZEM hozzá.
Amúgy a szüleid rém primitív, bnkó emberek, és nem hogy velük egy udvarra, de minél messzebb költöznék.
En 22 evesen lettem terhes szinten. Es hat mit mondjak anyukam sem repdesett az oromtol... Egyreszt az exferjemmel nem birtak egymast, masreszt szerinte tul fiatal voltam. En ezt mondtam neki: Anya, lehet, hogy tobbet nem fogunk talalkozni. Legalabb is egy ideig biztos nem. Miert? Mert terhes vagyok.
Valahogy igy hangzott. Aztan mely depresszio a reszerol, es kb. 2-3 honap volt mire megemesztette, aztan mar o is varta a picit. Szerintem ha valami hasonlot mondasz, eszukbe nem jut majd ilyet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!