Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy várandós vagyok?

Figyelt kérdés

22 éves múltam, 6 éve vagyok a vőlegényemmel aki külföldön dolgozik és 27 éves.

8 hetes terhes vagyok, és nagyon szeretnénk megtartani ha már így alakult. Megszakításos módszerrel védekeztünk, nem gond ha becsúszik alapon. Most viszont itt áll a helyzetünk.

3 hónapja itt vicceltem apukámmal amikor megvettem a barátnőm újszülött babójának néhány baba ruha holmit, és igencsak lehűlt és nem az örömtől.

Ez nem lehet, jaj nem hiszem el stb stb anyukám akkor velem volt a poén kedvéért, de amikor ismerősök mondták hogy akár már jöhetne is a baba akkor azt nyilatkozta hogy ő bizony kirugdosná illetve kiverné belőlem.

Előtte már többször felkészítettem hogyha becsúszik akkor én bizony nem fogok abortuszra rohanni.

Nekem is van állásom, és a páromnak is van. A szülői udvaron épülő kis lakásunk kb fél év múlva maximum költözhető.

Párom 6 hetente jár haza, természetesen most megritkulna hogy gyűljön a pénz de a baba születése után ez változna sűrű időre természetesen ideiglenesen míg újra "megszedjük" magunkat.

2014. dec. 12. 19:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell tulozni ezzel csak felelmet akartak a kerdezoben kelteni hogy eszedbe ne jusson.

6 eve vannak egyutt a szulok tudnam rola, mivel te ponkodtal ok ks podmkodtak snnyi

Kerdesdre a valasz. Ezt a parodal kell egyutt kozolni a szulokhoz, ne aggodj semmi problema nem lesz!

2014. dec. 12. 20:25
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
Megegyszer, mivel te poenkodtal a szulok is poenkodtak, de tuti nem gondoltak komolyan, parodal allj a szulok ele es ugy kozold nekik, ne aggodj nem lesz semmi problema!
2014. dec. 12. 20:26
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

undorító agresszív dolog ilyet mondani.

gusztustalan az ilyen ember, szülő.

2014. dec. 12. 20:29
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Ha én anyukám ilyet mondana, akkor szedném a sátorfámat. Még viccelni se szabad ilyennel. Meg milyen anya aki nem várja az unokáját????
2014. dec. 12. 20:29
 15/23 anonim ***** válasza:
55%

A 12. hétig sehogy. Addig mér van egy hónap, addig érkezni fog neked elég válasz, ami alapján tudsz majd dönteni!

Esetleg valami ajándékkal meglephetnéd őket, pl egy kisbabacipővel. Hátha rájönnek, mi a helyzet. De mindenképp legyen ott a párod, amikor bejelented a dolgot! Sok sikert!

2014. dec. 12. 20:31
 16/23 anonim ***** válasza:
5%
"Fater, muter, mit szólnátok egy unokához? :) "
2014. dec. 12. 20:40
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

" ő bizony kirugdosná illetve kiverné belőlem. "

#11: "ezzel csak felelmet akartak a kerdezoben "

Na ne, ez rettentő durva és primitív megnyilatkozás, hogy "kirugdossa".

Én nem költöznék a közös udvaron lévő kis lakásba.

6 hetente jár haza a párod, és most még ritkábban fog?

És 22 vagy? Csak az a kérdésem, hogy miért nem védekeztetek, mert a megszakítás nem az.

És ha van alap, és együtt a család, akkor jöhet a gyerek.

Én nem értem az embereket, de ez biztos az én bajom.

Én tuti nem akarnék még gyereket a helyedben, de soha nem tennék olyan bántó, minősíthetetlen kijelentést, mint anyukád.

2014. dec. 12. 21:01
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

és még: " "ezzel csak felelmet akartak a kerdezoben " "

CSAK? Félelmet kelteni? Az mire jó?

2014. dec. 12. 21:03
 19/23 anonim ***** válasza:
64%

Hát, ha anya ilyet mondott volna, szerintem ott közlöm vele, hogy jó, de akkor ne várja az unokát, mert NEM VISZEM hozzá.

Amúgy a szüleid rém primitív, bnkó emberek, és nem hogy velük egy udvarra, de minél messzebb költöznék.

2014. dec. 12. 22:25
 20/23 anonim ***** válasza:

En 22 evesen lettem terhes szinten. Es hat mit mondjak anyukam sem repdesett az oromtol... Egyreszt az exferjemmel nem birtak egymast, masreszt szerinte tul fiatal voltam. En ezt mondtam neki: Anya, lehet, hogy tobbet nem fogunk talalkozni. Legalabb is egy ideig biztos nem. Miert? Mert terhes vagyok.

Valahogy igy hangzott. Aztan mely depresszio a reszerol, es kb. 2-3 honap volt mire megemesztette, aztan mar o is varta a picit. Szerintem ha valami hasonlot mondasz, eszukbe nem jut majd ilyet tenni.

2014. dec. 13. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!