Szerintetek jogos, hogy a szüleim haragszanak rám mert nem dolgozom?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, végzős a középsuliban. Apám nem dolgozik, szüleimnek sok adósságuk van. Rám mérgesek, s velem kiabálnak, hogy miért nem megyek maá el dolgozni. Hiába dolgoznék suli mellett(amúgy szoktam), nem elég az adósságok kifizetésére. Mit kéne csinálnom? Szüleim elhordanak mindennek a hátam mögött.2014. dec. 11. 23:36
31/32 anonim válasza:
Én a helyedbe azt csinálnám, hogy középsuli mellett elmennék dologozni és vala olcsó koliba beköltöznék eltartanám magam és teljesen elszakadnék tőlük. Akkor mondhatod, hogy dolgozol, de egy forintot nem kell nekik adnod, mert a saját lábadon élsz. Tudom, hogy nehéz, pontosan de pontosan ugyanezt csináltam, és most egész jó munkám van és levelezőn csinálom az egyetemet. Szóval csak hajrá :)
32/32 anonim válasza:
Mi történt veled azóta kedves Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!