Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként hogy fogadnátok...

Szülőként hogy fogadnátok azt, hogy a 21 éves lányotokat támogatják? Mit csináljak, hogy anya elfogadja a pénzt?

Figyelt kérdés

Anyukám azért nem tud elválni a férjétől, mert tőle függ. Anya nevén van a ház és a hitele, ami elviszi az egész fizetését. A férje viszont szállodának nézi a házat, 2000 Ft-ért üvöltözik anyával, megcsalja, kb. bejárónőnek és szakácsnőnek tekinti. De anyának még arra a kevés pénzre is nagy szüksége van, amit hatalmas könyörgések árán kap a férjétől.

Viszont nekem nincsenek anyagi gondjaim évek óta és szeretném, ha anyukám végre boldog lenne. Szerencsés helyzetben vagyok, így megengedhetem magamnak, hogy nagy összegeket adjak neki havonta. Így végre elválhatna az idegbeteg férjétől és esélye lenne egy normális életre.

Attól nem kell félnem, hogy ez az életstílus megszakadna, több lábon állok és sok félretett pénzem van, vészhelyzet esetére.

De ezt mégis hogy mondjam meg anyának?

2014. dec. 11. 12:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%
Az sem normalis hogy anyud ennyire fugg valakitol es az sem normalis hogy te abbol akarod tamogatni amit k.vakent keresel.
2014. dec. 11. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Nyissál egy bank számlát az Anyukádnak és a rezsi fizetésre kössél átutalási megbízást a szolgáltatókkal (víz,villany,fűtés,tv. hitel részlet,stb. majd ezeket a költségeket te saját magad fizesd ki Anyukád helyett ,átutalással a szolgáltatók felé. Ilyen formában segítesz az Anyudnak. Ha van sok félre tett pénzed, fizesd ki az anyukád hitel tartozásait vagy legalább a felét egyszerre és ezáltal csökkeni fog az anyud havi részlete (akarja nem akarja akkor is csokkeni fog a részlete és ezáltal is segítettél neki mivel a havi kiadásai csökkennek és tobb pénze marad saját magára mint eddig. tudnám még sorolni......
2014. dec. 11. 12:39
 13/19 anonim ***** válasza:
14%
12-es vagyok. Azzal ne foglalkozzál,hogy mások mit mondanak , azaz ,hogy prosti így meg úgy. Minden nő valamilyen szinten prosti, csak őket a barátjuk ,férjük támogat. Ne félj,ne szégyeld, ha nem kapnának támogatást (pénzt) nem is feküdnének le szívesen a párjukkal,férjükkel. A nők már csak ilyenek, így vannak kódolva . Ez olyan mint ,hogy a férfiak a vadász ösztönre vannak kódolva.
2014. dec. 11. 12:45
 14/19 Rbomb ***** válasza:
62%
Na a sok egysejtű gondolkodású ember.Van félre tett pénzed akkor biztos k.va vagy.Röhej.Irta a kérdező hogy külföldön él.Én is külföldön élek,és az mellett hogy a párommal itt élünk mindenünk megvan,nem kis összeggel segitek a családnak haza,és a párom is a saját családjának.Én konkrétan 4 nap alatt keresem meg 8 órában,amiért anyám egész hónapban gürizik magyarba.
2014. dec. 11. 12:48
 15/19 anonim ***** válasza:
24%
Tudod, ha hónapokig száraz kenyeret ennék és hideg, klóros csapvizet innék, akkor sem tudnám elfogadni azt a pénzt, amit a lányom a p*nájával (popsijával, ki mit vállal) keresett.
2014. dec. 11. 12:51
 16/19 Rbomb ***** válasza:
94%
Amúgy meg jah mindegy milyen módon szerzed a fizetésed,a lényeg hogy segítessz a családodon,a pénz az pénz.Támogasd anyudat mert gondolom ő tisztességesen felnevelt,háláld meg neki,ha meg nem akarod megmondani neki miböl van,akkor találj ki valami mesét,hiszen ez kegyes hazugság.
2014. dec. 11. 12:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
most akkor azt kell elfogadni, hogy a lányomat támogatják, vagy azt, hogy a lányom támogat??? MErt a kérdés nem pont az, amit aztán alább írsz...
2014. dec. 11. 12:54
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

Most őszintén, miért baj ha valaki k..va? Mi közötök van hozzá?? Manapság mindenki kefél mindenkivel, épp csak pénzt nem kérnek az aktusért, ha Ő kér, még jól is jár nem?? Ki is van elégítve, plusz vesz magának egy szép pár csizmát, nem kell a boltban lesni az árakat.... Egyébként aki dolgozik, mind eladta magát, gondoljunk csak bele... hisz kapunk érte pénzt nem? Egyébként sem válaszolt a kérdéseitekre, miszerint Ő az lenne, és igaza is van, semmi közötök hozzá.

Azt gondoljátok könnyű élet ez?

Ja és én nem vagyok az, és azt sem szeretném ha az én lányom k..va lenne, de kicsit elég gáz már ez, hogy mindenki játssza az agyát, miközben elég sok emberkének vaj van a füle mögött.....

Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszoltam.

2014. dec. 11. 13:34
 19/19 anonim ***** válasza:
87%
Azzal nincs baj, hogy qrva, de egyenes úton halad afelé, hogy ott végezze, ahol az anyukája.
2014. dec. 11. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!