Szülőként hogy fogadnátok azt, hogy a 21 éves lányotokat támogatják? Mit csináljak, hogy anya elfogadja a pénzt?
Anyukám azért nem tud elválni a férjétől, mert tőle függ. Anya nevén van a ház és a hitele, ami elviszi az egész fizetését. A férje viszont szállodának nézi a házat, 2000 Ft-ért üvöltözik anyával, megcsalja, kb. bejárónőnek és szakácsnőnek tekinti. De anyának még arra a kevés pénzre is nagy szüksége van, amit hatalmas könyörgések árán kap a férjétől.
Viszont nekem nincsenek anyagi gondjaim évek óta és szeretném, ha anyukám végre boldog lenne. Szerencsés helyzetben vagyok, így megengedhetem magamnak, hogy nagy összegeket adjak neki havonta. Így végre elválhatna az idegbeteg férjétől és esélye lenne egy normális életre.
Attól nem kell félnem, hogy ez az életstílus megszakadna, több lábon állok és sok félretett pénzem van, vészhelyzet esetére.
De ezt mégis hogy mondjam meg anyának?
Most őszintén, miért baj ha valaki k..va? Mi közötök van hozzá?? Manapság mindenki kefél mindenkivel, épp csak pénzt nem kérnek az aktusért, ha Ő kér, még jól is jár nem?? Ki is van elégítve, plusz vesz magának egy szép pár csizmát, nem kell a boltban lesni az árakat.... Egyébként aki dolgozik, mind eladta magát, gondoljunk csak bele... hisz kapunk érte pénzt nem? Egyébként sem válaszolt a kérdéseitekre, miszerint Ő az lenne, és igaza is van, semmi közötök hozzá.
Azt gondoljátok könnyű élet ez?
Ja és én nem vagyok az, és azt sem szeretném ha az én lányom k..va lenne, de kicsit elég gáz már ez, hogy mindenki játssza az agyát, miközben elég sok emberkének vaj van a füle mögött.....
Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!