Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem hiszi el anya, hogy...

Miert nem hiszi el anya, hogy rosszul vagyok?

Figyelt kérdés

Faj a fejem, gyengek a labaim, alig allok meg, es szinte csak aludni tudok (most keltem fel), es hanyingerem van. Mondtam, hogy nem vagyok tul jol, erre lecseszett, hogy csak iskolaundor, meg hogy ne szineszkedjek... merthogy holnap meg holnaputan ket olyan dolgozatot irok, ami nem megy, erre alapozott. Viszont altalanosban majdnem kituno voltam, egy napot sem blicceltem soha, mindig kiderult, hogy beteg vagyok, tehat megbizhatna bennem...

Miert nem hiszi el? Tudnatok segiteni, hogy hogy kene elmagyaraznom neki, hogy tenyleg nem vagyok jol? Labra is alig tudok allni...

2014. dec. 8. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Felesleges magyarázkodni.. Én egyébként ugyanígy vagyok... És nem iskolás vagyok, és nem munkaundoritisz...szupi napom lehetettt volna ma:(

Szülőt győzködni felesleges.. Tanulj amennyit tudsz, ha latja, hogy nem elbliccelni akarod akkor talán elhiszi

2014. dec. 8. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Tojd le, mit gondol! Menj el a háziorvosodhoz holnap, mert valószínűleg influenzás vagy!
2014. dec. 8. 21:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Mar elsirtam magam a konyv folott, tehat...

Dokihoz egyedul? Meg a furdobe is ugy megyek, hogy fel perc mulva kerdezi, hol vagyok... :/

Azert koszi.

2014. dec. 8. 21:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg ugye ma meg tok jol voltam, igy este lettem rosszul.
2014. dec. 8. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Mérd meg a lázad. Másrészt miért kellene titokban orvoshoz menni?
2014. dec. 8. 21:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert o nem visz le, leven hogy el sem hiszi, hogy rosszul vagyok.
2014. dec. 8. 21:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja, es bufogok... nem kicsikre kell gondolni. Ez utoljara tavasszal volt, influenza es egy kemeny antibiotikus kura utan. Ha szamit valamit.
2014. dec. 8. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Az influenza vírus arra nem jó az antibiotikum. Amúgy elhet influenzás vagy viszont akkor lázad is kell, hogy legyen.
2014. dec. 8. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
hogyha nem hiszi el, és elhanyagolja a betegségedet, akkor holnap vagy menj orvoshoz iskola helyett, vagy beszélj az osztályfőnököddel, hogy küldjön el az iskolaorvoshoz vagy a körzetihez.
2014. dec. 8. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
80%

Elmész a dokihoz, és kész! Anyukád nem tilthatja meg!

Tudom, hogy fontos dogákat íratnak ilyenkor a tanárok, de a jövő héten be fogod tudni őket pótolni!

2014. dec. 8. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!