Hogy tudnám elhesegetni?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve, hogy apámnak barátnője lett. Addig anyám nem nagyon mutatta az igényét apám iránt, de ez hirtelen megváltozott... Komplikált a helyzet, de ami most engem nagyon bánt, hogy anya mintha féltékeny lenne arra van valakim. Lassan egy éve leszünk együtt, akkortájt jöttünk össze amikor ez a kalamajka elkezdődött.

Mikor először volt nálunk voltak olyan mondatai de csak amikor kettesben voltunk, és azóta is megjegyzései, amik nagyon bántóak (pl.: ugysem hozzá mész, meglátom majd milyen lesz később, úgyis kiámbrándulok belőle és elmúlik a szerelem keresek másikat, stb.), pedig szeretem, de ezzel egyre távolabb érzem magam tőle. Beszéltem is vele erről, ha itt van a barátom akkor kedves is, segít mondja csípi, de ennél ellenére még mindig tart. Folyamatosan meséli a megérzéseit amik másoknál bejöttek, már szinte olyan mitha szuperképességei lennének. Ezzel kapcsolatban is "jövendölt" persze hogy nem a legjobbakat, lehet a fenti példákban benne is van és úgy, hogy csak is ez lehet a végkimenetele a dolognak.

Másik dolog, hogy elég népszerűnek meséli magát a fiatal kori történeteiben, meséiben, ami oké, jó neki, de mintha egy hagyományként nekem is követnem kellene. Ezen a téren totál mások vagyunk. Én inkább otthonülős vagyok. Néha az az érzésem azt várja el követnem kéne azt ami az ő helyében történne.

Elvégre nekem miért ne lehetne vmi sikeres ha nem sokadjára jön össze? Hogyan tudnám elterelni a gondolataimat és kevésbé rosszul érezni magamat miatta?

Barátommal minden a legjobban alakul, hosszabb távra is kezdünk gondolkodni. Mostanában minden vágyam az végre elköltözzek, mert kezdi felőrőlni az idegeimet.

2014. dec. 9. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek és átérzem. A borúlátó szülőnél nincs rosszabb. Nekem a kapcsolataimba ilyen szinten nem szóltak bele, sőt, de ez midnegy is. Viszont ha bármilyen terveim lennének a jövőre, azt úgy állítják be mintha ezer sebből vérezne. Amit én találok ki az mindd hülyeség, meg lehetetlenség. Ebből elég volt. Én is azon vagyok hogy elköltözzek itthonról minél hamarabb de nem tudom hogy ez mikor jön még össze. Az a helyzet hogy annyira el tudnak bizonytalanítani hogy már semmiben se vagyok elég határozott, legyen szó egy szimpla vásárlásról. Tudom hogy a sarkamra kell álljak. Mostanába mindig mondom nekik hogy jó, oké elhiszem h ti ilyen qvaokosak vagytok, de majd ha pofára esek, akkor a saját hibámból essek pofára, legyen az én bölcsességem, az én gondom , az én tapasztalatom és majd ha véleméynre van szükségem akkor szólok. Fel a fejjel. Ne hagyd hogy ránőljön a fejedre..
2014. dec. 9. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!