Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SZerintetek hogy tudnám...

SZerintetek hogy tudnám ráwenni a szülelyimet hogy elmehessek bulizni a szünetbe?

Figyelt kérdés
szijasztok, ötletekre lenne szügségem mert nem akarnak elengedni. Aszt mongyák h nincs rá pénz de lenne mert a pénz az nem gond nálunk csak szerintem nem akarnak adni mert félnek hogy megint elpiálom. pedig csk néha értem haza részegen lyobban meg kéne bizniuk bennem. szerintettek mit lehet tenni ijen hejzetben? tök kötssögség amit csinálnak. ijen korban bulizni kéne asz embernek. 14 leszek mingyárt.. aszt mondgyak tanulhatnék inkábbb mert csak egyeseim vannak... de hazudnak, mert egy tsomó kettesem is van és még egy-két hármas is... sajnálom hogy nem vagyok einstein de aszórakozás az mindenkinek kijár nincs igazam? keményen bejárok a suliba koptatom a padot, erre itt a szünet aszt punnyadhatok itthon mert kötssögösködni van kedvük velem. lécci mongyatok már vlmit hogy elmehessek nem birom itthon összeomlok teljesen lelkileg aszt hiszik milyen kúúrva könnyü az életem és hogy nekik mennyit kell dolgozni csak lennenek a helyemben aszt ezek utan még bulizni sem mehetek el... lécci irjatok vmit!!!
2014. okt. 29. 02:55
 1/10 anonim válasza:
síííírok neeeeee xDDD
2014. okt. 29. 04:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nyelvtanról lógsz.. :) Már, ha komoly a kérdés...
2014. okt. 29. 04:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Jobban járnál, ha inkább a helyesírást gyakorolnád. Ezzel még pénzt is megspórolnál a szüleidnek, és valami hasznodat is vennék. :)
2014. okt. 29. 06:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Ajjj, kicsit túlzásba vitted...vagy tényleg ilyen ostoba vagy??? :-D
2014. okt. 29. 06:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Kamu. :D

(remélem)

2014. okt. 29. 07:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Tanulj...bulizásra van még 10 éved, de ha nem tanulsz, akkor csak közmunkás leszel 40 ezerért, abból meg nem telik bulira.
2014. okt. 29. 07:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire uncsi a szunet, mar unom nagyon:-)..
2014. okt. 29. 07:55
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek... köcs ögösködés helyett inkább tippeket adhatnátók. És csak azért írok helytelenül mert fáradt voltam hajnal háromkor és siettem. bunkók... tipikus magyar mentalizáció.
2014. okt. 29. 10:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Tényleg inkább tanulj, kicsi is vagy még hozzá + a hajnal három nem mentség arra, hogy hogyan írsz.

(Az pedig nem mentalizáció, hanem mentalitás.)

2014. okt. 29. 10:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia, 2- es vagyok. A válaszom: szerintem a szüleid féltenek, nem szeretik, ha piálsz, ami jogos -már a korodra is tekintettel. De! Azt gondolom, hogy könnyebben elengednének, ha érdemben te is bizonyítanál. Mondjuk javítasz a jegyeiden. Vagy otthon besegítesz a házimunkába.
2014. okt. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!