Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám fölvenni a...

Hogyan tudnám fölvenni a kapcsolatot a gyámüggyel?

Figyelt kérdés

Van két lehetősége annak hogy föltudjam venni a kapcsolatot a gyámüggyel.

Az egyik az hogy az osztályfőnöknek jelzem a másik pedig az hogy én valahogy megpróbálom fölvenni velük a kapcsolatot.. De hogyan ?? Állítsak be és egyből mondjam a problémám hogy nevelőintézetbe szeretnék kerülni ?? Eléggé félénk típus vagyok ezért nem tudom mit tegyek.. Az osztályfőnököm jóban van a szüleimmel tehát az kilőve.. A gyámüggyel pedig nem tudom hogy beszélhetnék :s

2014. okt. 30. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Korod?
2014. okt. 30. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Sulidoki, védőnő, pszichológus? Náluk is indíthatsz.

Bár a neten is biztosan megtalálod a gyermekvédelem elérhetőségét.

2014. okt. 30. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Be lehet menni a gyamhivatalba.

De jol gondold meg. Nem tudom mi problema, de csak annyi, hogy "nevelointezetbe akarok menni" keves lesz. Barmi indokot momdasz, kivizsgaljak. Kornyezettanukmany, oedagogiai szakvelemeny, termeszetesen a szulok meghallgatasa. A kapcsolatotokat egy eletee tonkrevagja, plusz az sincs garantalva, hogy intezetbe kerulsz.

Mi problema es hany eves vagy?

2014. okt. 31. 06:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem szoktam privat uzenetre valaszolni, csak igy.

Pedagogiai szakvelemeny lett volna, csak melle utottem. Sajnos valoban nem garantalt az intezet. Az osztalyfonokkel, vagy a gyermekvedelmissel lehetne beszelni -minden isolaban van egy erre kijelolt tanar- de ha az osztalyfonokod joban van a szuleiddel, sok minden nem fog tortenni.....

2014. nov. 1. 06:24
 5/5 xeniah ***** válasza:
Szerintem fordulj a családsegítő szolgálathoz, biztos van a lakóhelyeden is (keress rá a neten). Ott nyugodtan elmondhatod a problémádat, segítőkészek, és elmondják azt is, hogy mik a lehetőségeid, illetve ha kell, lépnek a gyámügy felé.
2014. nov. 16. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!