Hogyan tudnám fölvenni a kapcsolatot a gyámüggyel?
Van két lehetősége annak hogy föltudjam venni a kapcsolatot a gyámüggyel.
Az egyik az hogy az osztályfőnöknek jelzem a másik pedig az hogy én valahogy megpróbálom fölvenni velük a kapcsolatot.. De hogyan ?? Állítsak be és egyből mondjam a problémám hogy nevelőintézetbe szeretnék kerülni ?? Eléggé félénk típus vagyok ezért nem tudom mit tegyek.. Az osztályfőnököm jóban van a szüleimmel tehát az kilőve.. A gyámüggyel pedig nem tudom hogy beszélhetnék :s
Sulidoki, védőnő, pszichológus? Náluk is indíthatsz.
Bár a neten is biztosan megtalálod a gyermekvédelem elérhetőségét.
Be lehet menni a gyamhivatalba.
De jol gondold meg. Nem tudom mi problema, de csak annyi, hogy "nevelointezetbe akarok menni" keves lesz. Barmi indokot momdasz, kivizsgaljak. Kornyezettanukmany, oedagogiai szakvelemeny, termeszetesen a szulok meghallgatasa. A kapcsolatotokat egy eletee tonkrevagja, plusz az sincs garantalva, hogy intezetbe kerulsz.
Mi problema es hany eves vagy?
Ne haragudj, nem szoktam privat uzenetre valaszolni, csak igy.
Pedagogiai szakvelemeny lett volna, csak melle utottem. Sajnos valoban nem garantalt az intezet. Az osztalyfonokkel, vagy a gyermekvedelmissel lehetne beszelni -minden isolaban van egy erre kijelolt tanar- de ha az osztalyfonokod joban van a szuleiddel, sok minden nem fog tortenni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!