Apa nem engedi, higy profilképet töltsek fel facebook-ra. Mivel tudnám rávenni?
Anya engedné, de apa nem. Egy teljesen normális képet szeretnék felrakni, nem olyat ahol mindent megmutatok.
15/L
Mit mond, miért nem engedi? Pláne, ha normális kép.
Nem is értem, hogy lehet 15 évesen olyan képed, amin mindent megmutatsz????
Első, már ne haragudj, de ez nagy butaság.. már akkor is facebookon ment minden amikor én voltam 15 éves, ott üzentek a tanárok, ha bármi volt a sulival kapcsolatban ott tudtuk meg. Ráadásul 15 éves! Nehogymár ne lehessen fent egy közösségi oldalon, még ha hivatalos dologra nem is kell, akkor is.. ma már nagyon sokan ott tartják a kapcsolatot a barátaikkal, ismerőseikkel, haladni kell a korral, ajánlom neked is első!
19/L
Első nem kell álszentkedni.Nézd,szerintem kicsit túlaggódja a dolgot,gyűjts össze érveket, hogy pl. a barátaid csak így találnak meg, vagy valami ilyesmi.És beszéld meg vele, hogy beállítod, hogy a képed csak ismerősök láthassák.Úgy már nem lehet semmi baj.Mondd meg neki, hogy másoknak még baromi durva képei is vannak.A facebook nem egy nagy dolog, Z-generáció életét végiskíséri, ez így van jól.
Remélem sikerül meggyőzni! ;) Sok sikert! :)
Miért kell egyáltalán képet feltenni a netre? A barátaid, közeli ismerőseid anélkül is tudják, ki vagy.
Amit a netre raksz, azt az egész világ láthatja, és nem lehet onnan eltüntetni. Akkor is rajt marad a neten, ha te letörlöd.
Apukádnak van igaza.
nincs kizarva, lehet profilja, csak kepet nem tehet fel.
Bar ahogy a kiscsaj fogalmazott (nem olyat amin mindent megmutatok) nagy valoszinuseggel egy olyan fotot akar feltenni ami problemas lehet, pl. furdoruhas, vagy kioltozos kepet, tehat nem csak siman egy profilkeprol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!