Apa nem engedi, higy profilképet töltsek fel facebook-ra. Mivel tudnám rávenni?
Anya engedné, de apa nem. Egy teljesen normális képet szeretnék felrakni, nem olyat ahol mindent megmutatok.
15/L
rakjál fel, mi az már hogy nem engedi?xdd
ilyen sem hallottam még eddig, hogy fater nem engedi képet felrakni fb-re xd
Mivel az emberek nagy részének van profilképe, nem ez fogja bevonzani az olyan embereket a neten, akiket nem kéne.
Főleg elkerülhető ez, ha csak azokat jelöli vissza az ember, akit ismer.
Egy kép az arcáról miért lenne baj, ha fentvan? Ha Zsuppelmájel Eufrozina a neve, akkor lehet, hogy megtalálják kép nélkül, de mondjuk ha valami gyakori, akkor esélyes, hogy szükség van a képre.
14 éves korom óta van facebookom (amúgy 13tól engedélyezett), és sose talált be senki, pedig volt több képem is. Most vagyok 18, kaptam már ismerkedős leveleket, töröltem őket. Nem sok veszélyt rejtegetett.
Amúgy meg a mai világban sulis osztálycsoportban tudod elkérni a házit, oda írja az ofő a fontos dolgokat (nekünk legalábbis gyakran posztol).
Lehet kapcsolatot tartani ált. sulis barátnőkkel, elkérni a leckét, megbeszélni, hogy találkozzanak a suli előtt stb.
Furcsa, hogy ennyire rossz dolognak látják a facebookot sokan még most is.
A facebooknak vannak olyan beállítása, amivel el tudod érni, hogy kik tudnak téged bejelölni. ( Ismerős ismerősei, esetleg bárki), illetve olyan lehetőség is van, hogy kik láthatják a profilodat: ismerős, ismerős-ismerőse, nyilvános...stb.
A képeknél hasonló beállítás van.
Az idővonalnál ha bárki csak megemlít téged, akkor felül tudod bírálni, hogy megjelenjen e az idővonaladon, vagy sem.
A normális képpel kapcsolatba, jó ötlet lenne, hogy apuddal közösen beállítjátok a védelmi szintet ( ne mindenki találjon meg), illetve mutasd meg neki, hogy milyen képet szeretnél feltölteni ( ha akarja, akkor segítsen is), ha nem tetszik neki, akkor csináljatok olyat, amilyet.
Csak tényleges ismerősöket jelölj be( közöttük a szüleidet is).
Kiírhatsz egy csomó olyan bejegyzést az oldaladra, amit nem minden ismerősöd láthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!