A Facebook újítása, hogy új profilképet csak méretre vágás UTÁN tudok feltölteni. Nem engedélyezi normálisan?
Iszonyat idegesítő egy dolog. Le kellett vágnom a vízesést mögöttem.. pont azért töltöm fel, erre le kell vágnom.
S.O.S.
Nem. Neki az a normális, ha megad egy méretlimitet. Számtalan helyen van igy.
Fotószerkesztővel csinálj egy olyan méretes képet, amin a vizesés is látszik. Ha nem megy, küld el priviben, segitek.
Profilképet irtál, de nem a nagyobb Boritókép-re gondoltál?
Nem a borítóképre gondoltam. :( Hát ezt szomorúan hallom. Gondolkodtam, hogy visszatöltöm majd én is a régi képemet, de teljes méretben jó, nem pedig levágva. Bekaphassa a Cukkemberg...
A képszerkesztőkkel jól bánok, meg tudom oldani, de így már sosem lesz az igazi :/ Köszi azért!
1. Cseréld ki a címsorban a ( [link] llinket a mobil változatra (m.facebook.com)
2. Ha be vagy jelentkezve, csak egy kattintással válaszd ki a képet amelyet profilképnek szeretnél
3. Kattints a "megerősítés" (confirm) gombra. Kész az új profilképed vágás nélkül. (Ez azokra a fotókra érvényes, amelyeket már feltöltöttél valamelyik albumodba, vagy megjelöltek rajta az idővonalon. Amelyik kép még nincs feltöltve, egyszerűen csak kattints a "kép feltöltése" gombra.)
Utolsó ment a zöldkéz! :)
Én a képet csináltam meg fekete kerettel, hogy kocka legyen(500x700as volt akkor csináltam jobb-balra vagy fentre-lentre egy 100 as keretet és így 700x700 as lett), még januárban bevált, de már most nem, viszont az m.facebook.com bevált! :)
nézd meg vágás nélkül: [link]
Az alsó az eredeti, hasonlísd össze. Ez egy fejnél már pocsékabbul néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!