El lehet ezt kerülni?
A Facebookon (nem tudom hogy mindenkinek-e) megjelent ez az igen haszontalan bélyegkép vágás lehetőség és ez nagyon zavaró,mert ha nem vágom körbe,akkor nem tudom úgy használni a képet,ahogyan én szeretném. Tehát muszáj megvágni,de nekem nincs/ nem lenne szükségem erre a funkcióra. El tudom kerülni valahogy?! Kérlek segítsetek!
(Már próbáltam úgy is,hogy Idővonalra töltöttem fel és úgy beállítás profilképként. De úgy is csak Vágás után engedi.)
Én nem találtam olyat semelyik sarokban sajnos, hogy lépés kihagyása.
1. Cseréld ki a címsorban a ( [link] llinket a mobil változatra (m.facebook.com)
2. Ha be vagy jelentkezve, csak egy kattintással válaszd ki a képet amelyet profilképnek szeretnél
3. Kattints a "megerősítés" (confirm) gombra. Kész az új profilképed vágás nélkül. (Ez azokra a fotókra érvényes, amelyeket már feltöltöttél valamelyik albumodba, vagy megjelöltek rajta az idővonalon. Amelyik kép még nincs feltöltve, egyszerűen csak kattints a "kép feltöltése" gombra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!