Hogy mondhat ilyet egy anya?
Bocsi kerdezo, de meg szeretnem azt kerdezni mivel 22 eves vagy, hogy van e vegzetseged? Es miota vagy egyutt a parodal?
Mert ha pl 16.17 eves korodtol nem tanulsz es pasizol akkor ertheto az egesz csalad felhabotodasa!
Mert nekem csak az a furcsa hogy az egesz csalad a nagymamt is belertve mindenki ellened van, miert? Valoban te artalmatlan vagy.?
Kicsit hianyos szerintem a leirasod, te mit tettel az ellen hogy mindenkit magad ellen fordits?
Hat igen meghallgatnam azert a szulok felol is az miertre a valaszt.
Ha viszont van egy szkamad es nem 15 evesen kezdted a paiszast akkor azt mondom neked van igazad es kezd az eletedet alakitani.
de ha mind ez hianyos, akkor viszont igazuk van a szuloknek.
Szia!
Anyukád gondolom egyedül nevelt téged. Ez a hozzáállás nem túl fairplay tőle. Eléggé önző felfogás ez, mert sose támogatta senki érzelmileg. Nem várhatja el tőled, hogy istápold őt élete végéig, aztán te majd talán negyven évesen kezdheted el a saját életedet. Én azt mondom, ülj le vele kicsit, beszéld meg vele, hogy mi a stájz. Gondolom az ő anyagi támogatásából járhatsz iskolába. Költözz el, keress diákmunkát a barátoddal és élj. Attól te nem fogod kevésbé szeretni, mert külön leszel tőle. Ebbe nem fog tudni belekötni. Ha mégis, majd idővel beletörődik. Neki is be kell látnia, hogy te vagy az egyszem leánya. Szeret ő téged, csak így mutatja ki a ragaszkodását, mert megijedt, hogy egyedül fog maradni.
10-es válaszoló nagyon komoly, sajnos igaza van.
próbáld érzelemmentesen kezelni a helyzetet, amennyire lehet.
a legfontosabb, hogy ne engedd, hogy bűntudatot ébresszenek benned.
sajnos van ilyen szülő, van ilyen rokonság, akik visszahúzzák az embert, és csak az energiáját akarják.
sajnos közelről ismerem a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!