Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhat ilyet egy anya?

Hogy mondhat ilyet egy anya?

Figyelt kérdés
Azt mondta én rontottam el az egész életét, én tettem beteggé. Pedig nem csináltam semmit, csak szeretném elkezdeni a saját életemet neki ez meg nem tetszik. Most az egész család ellenem van, mamám is, anyám tesói is. Addig fajultak a dolgok, hogy a barátom is meg lett fenyegetve anyámnak köszönhetően. Nem fogadja el senki, hogy saját életem van. Elvárják, hogy egész nap itthon üljek, gyűjtsem a bizonyítványokat és ápolgassam őket. Anyám már mindenkinek elmondta, hogy én milyen szemét vagyok, mert egyedül hagytam őt, és fontosabb nekem, hogy egy pasival fetrengjek. Mégis hogy lehet ilyen egy anya? 22/L
2014. dec. 8. 12:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Ő NEM anya. Csak megszült téged. Ne hagyd magad zsarolni. Éld az életed. Ne foglalkozz vele.
2014. dec. 8. 12:17
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Akkor most vagy mentálisan beteg a rokonságod, ugyanis minden normális szülő annak örül hogyha a gyereke boldog, családot alapít, vagy a pasival van gondjuk?
2014. dec. 8. 12:18
 3/16 anonim ***** válasza:
47%

És anyukád valóban beteg? Ápolásra szorul?

Vagy csak nem akarja, hogy elmenj otthonról?

2014. dec. 8. 12:21
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Lelkibeteg. Nem a te problémád, ő tette tönkre az életét, amikor egyedül csak rád koncentrált, és most szembe kell néznie vele, hogy üres és magányos. Éld az életed, és minimalizáld a kapcsolattartást!
2014. dec. 8. 12:22
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell törődni az ilyen rosszindulatú, manipulatív viselkedéssel. Örülj, hogy megszabadulsz tőlük! Vissza se nézz! Amúgy mire alapozza ezeket a vádakat? Mi az a nagy bűn, amit elkövettél? Abba nem lehet belebetegedni, hogy a gyerekének van párkapcsolata.
2014. dec. 8. 12:22
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Lánykori nevén: LELKI TERROR!
2014. dec. 8. 12:23
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
Kivàncsi lennék a másik oldal "sztorijára" is
2014. dec. 8. 12:25
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Látod kérdező jó válaszokat kapsz, mert máris megjelentek a láthatatlan kezek, akik a helyes válaszokat LEPONTOZZÁK! De hát mi is tellene tőlük egyéb?
2014. dec. 8. 12:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Utálják a páromat, mert szerintük elvett tőlük. Nem volt nekik jó senki, bárkivel voltam. Nem szorulnak ápolásra.
2014. dec. 8. 12:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád mentális beteg. Érzelmi zsarolással próbákozik, hogy te se vidd többre mint ő. Nem direkt csinálja, hanem tudat alatt várja hogy te se legyél boldogabb mint ő , és bebizonyíthassa neked hogy az élet sz.r. Sajnos ebben az esetben csak azt tudod tenni hogy nem ülsz fel az ő zsarolásának. Az érzelmi zsarolás felnőtteknél ugyan úgy működik mint a gyerekeknél a hiszti. Ha látja hogy mennyi hisztériával mennyi eredményt tud elérni akkor ezt alkalmazza is rajtad. Ha nem működik, előfordulhat erősebb hiszti vagy öngyilkossággal való fenyegetőzés, vagy bűntudat keltés benned. Ez egy játszma.

Ha nem veszel benne részt nem tudnak mit kezdeni veled.

Annyit tehetsz hogy elmagyarázod hogy neki , az ő szempontjából milyen előnyei vannak ha a saját életed éled, de többet nem. Arra is számíts hogy az érzelmi zsaroló ha tehetetlennek érzi magát olyan lesz mint egy sarokba szorított állat. Agresszív és fenyegetőző. De végig tudd hogy ezek csak a játszmái részei.

2014. dec. 8. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!