Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha zavarja, hogy sok a ruhám,...

Ha zavarja, hogy sok a ruhám, cipőm, egyebem, miért ad pénzt? Csak én nem értem ezt? Miért lett ez hirtelen baj?

Figyelt kérdés

Szeretem a ruhákat, cipőket, táskákat, ékszereket, de hát melyik lány nem szereti őket?!

Tudom magamról, hogy tényleg sokat vásárolok (főleg amikor új kollekció érkezik), de anya "ellenállása" kimerült annyiban, hogy néha megjegyezte, hogy "úristen, már megint miket vettem", meg hogy lassan kiszorítanak minket. De ennyi volt.

Erre a múlt héten itt voltak az unokatestvéreim és mama, aki kiselőadást tartott arról, mennyire erkölcstelen a viselkedésem, az unokatestvérem (15 éves) telefonon összeveszett az anyjával azért, mert látta az új gardróbomat és hogy ő is ilyet akar, ezért is én lettem később a hibás.

Ma mondtam, hogy rendelek egy ruhát a Karácsonyi-bálra (gimiben hagyomány) és az ő telefonszámát adom meg, mert én elutazom hétfőn és engem hiába keresnek ezzel kapcsolatban, ha csak ő lesz itthon. Erre olyan hisztibe kezdett, hogy azt se tudtam, mit csináljak. Mert ha mondtam valamit, az volt a baj, ha meg elkezdtem zenét hallgatni, akkor az. Erre most bejött a szobámba mézesmázosan, hogy akkor majd még a bál előtt bejelent fodrászhoz, sminkeshez meg manikűrre is aznapra. Mintha nem is történt volna semmi...

Van egy olyan érzésem, hogy mama miatt lett ez hirtelen ekkora baj, csak nem értem, miért. Mert tegnap is hozott a futárszolgálat 2 bikinit és anya mamáék előtt elkezdte nekem, hogy minek kellett még 2, de nem akartam mondani, hogy ő mondta még a rendeléskor, hogy nyugodtan lepjem meg magam velük... Most meg úgy tett, mintha ez totál a tudtán kívül történt volna.

2014. dec. 6. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Elkényeztetett kis pi*a leszel. Majd valami jó pénzes pasit szerzel, hisz a sok új göncöt valakinek ki kell fizetni, hisz a hozzád hasonlók nem dolgoznak, csak eltartatják magukat. Fiatalon a szülőkkel, később pedig egy férfival.
2014. dec. 6. 16:47
 12/16 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon remélem,hogy egyszer fel fogod fogni,hogy milyen érzés MEGDOLGOZNI valamiért,és nem csak követelődzni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. dec. 6. 16:49
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Ha én elutazom valahova (ahova kell bikini) nekem elég egy is :) amúgy meg a te dolgod, ha anyukád megengedi ezt az életvitelt akkor csináld csak nyugodtan. Inkább tőle kérdezd meg, hogy "minek hisztizik" mikor ő mondta,hogy lepd meg nyugodtan magad.
2014. dec. 6. 16:51
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Kívánom hogy mindenkinek ennyi gondja legyen. Ámen.
2014. dec. 6. 17:12
 15/16 anonim válasza:
83%
Szerintem igazuk van az anyukádéknak, mert végülis nem a saját pénzedet költöd el ruhákra. Esetleg leselejtezhetnéd őket, amit kinőttél, már nem tetszik, vagy "nem divatos" (megjegyzem szerintem csak hordani kell tudni ezeket a "nem divatos"ruhákat) eladhatod interneten, vagy beviheted őket turkálókba, így az abból befolyó pénzből tudnál új ruhát venni, ezzel spóroltok, ráadásul nem fogja foglalni a helyet a lakásban.
2014. dec. 6. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ruhád amit nem hordasz? Felajánlhatnád jótékony célokra,pl.:Vöröskereszt és társai.Anyukád is látná,hogy jó lánya van,amit nem hord,az jó helyre kerül,másrészt akkor kaphatnál új ruhákat,mondván nincs,mert odaadtad a szegényebbeknek.És gyüjthetnél valami nagyobb dologra.
2014. dec. 7. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!