Ha az embereket nem zavarja a túlsúly, ameddig híznak, miért akarnak hirtelen, pár hét vagy hónap alatt 10 vagy több kilót lefogyni?
Nem bántásból írom, a lelkivilágukat szeretném megérteni. Miért nem ér rá lassan, biztonságosan, egészségesen, és úgy, hogy nem híznak vissza kétszer annyit? Mire gondolnak ilyenkor?
10-20 kiló nem 1 hónap alatt ugrik fel (ha igen, az betegség - de az a része most nem érdekel), miért akarnak viszont ennyi idő alatt megszabadulni tőle.
És ha sikerülne, mi lenne utána? Visszatérnének a fogyókúra előtti habzsoláshoz?
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna:DD
Ezt én sem értem, mert aki kövér, az nem veszi észre, hogy 2 évig egyfolytában hízik????
Hogy nem jön rá a nadrág? Kilóg a hurka?
Én max. ha 2 kiló feljön, már észreveszem, hogy tokám van, szorít a farmer, és szuszogok. Pedig csak 51-ről max. 53-54 re megyek fel...
Utána már elkezdem kicsit visszafogni magamat, és ha a kilók 2 hónap alatt jöttek fel, akkor bizony addig is tart míg lemegy, úgy, hogy utána nem zabálod fel a kamrát!
L.26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!