Aki dohányzott hónapokig, évekig, az csak játssza hogy zavarja a dohány füst hirtelen? Érdekes, előtte miért nem panaszkodtak?
Haverom 1 évig cigizett. Akkor nem zavarta a füst.
Modt leszokott 3 hónapja, és nyavajogni tud, ha valaki rá fújja a füstöt, vagy érzi és zavarja az orrát...
Mit szórakozik? 1 évig miért nem zavarta?
Ugye csak játsszák az eszüket a volt dohányosok?
Ez szerintem inkább annyiban irritáló, hogy csábít az újra rágyújtásra.
S ha valaki évekig rabja volt valaminek, amiről kőkemény erőfeszítéssel leszokott, az bizony bosszankodik, ha újra orra alá nyomják az egykor letehetetlen cigi füstjét.
Nem játsszák az eszüket, ha valaki tényleg leszokott, ugyanúgy zavarhatja, mintha soha nem dohányzott volna.
Én dohányzom, de nem szeretek a saját füstömben sem ülni, zárt helyiségben nem szeretek cigizni. A másik meg, hogy én sem szeretem ha rám fújják a füstöt, elég nagy bunkóság, én sem teszem.
Én is évekig dohányoztam, de mióta leszoktam, engem is zavar a füst, mondjuk én akkor sem szerettem a lakásban a cigiszagot.
Az a helyzet, hogy aki leszokik, újra rendesen fogja érezni a szagokat, illatokat, és ezért lehet zavaró.
Úgyhogy nem, nem játszák az eszüket.
aki leszokott, az tényleg érzékenyebb lesz rá, ha nem szívja akkor zavarja más bűze (amíg cigiztem, engem sem zavart a szagom, most már messziről érzem), szóval nem "csak játsszák az eszüket", hanem tényleg zavaró. Egyébként sok dohányost is zavarja más füstje, mert nem ugyanazt a szagot/ízt érzed ha a cigiből jövő füstöt érzed vagy ha a szűrőn keresztül érzed.
A hülyék most úgyis le fognak pontozni, mert nem olyat írtam amivel meg lennének elégedve, de úgy gondolom, hogy a kérdésre választ adtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!