Aki dohányzott hónapokig, évekig, az csak játssza hogy zavarja a dohány füst hirtelen? Érdekes, előtte miért nem panaszkodtak?
Figyelt kérdés
Haverom 1 évig cigizett. Akkor nem zavarta a füst.
Modt leszokott 3 hónapja, és nyavajogni tud, ha valaki rá fújja a füstöt, vagy érzi és zavarja az orrát...
Mit szórakozik? 1 évig miért nem zavarta?
Ugye csak játsszák az eszüket a volt dohányosok?
2014. jan. 8. 11:45
11/14 anonim válasza:
*szal nemtom,honnan veszed,hogy a szaga zavarja
13/14 anonim válasza:
Én is leszoktam, és tényleg nagyon irritáló.Ha már megérzem a füstöt bennem van a vágy hogy rágyújtsak ( nagyon erős vágy), de tudom ,hogy nem szabad mert amiért eddig dolgoztam keményen, az mind felesleges volt. És amúgy meg akkor is idegesített ha a pofámba fújták a füstöt, mikor cigiztem.
14/14 anonim válasza:
10 evig dohanyoztam aktivan kb napi 2 doboz, lealltam vele 2 eve kb, ha megerzem a cigifustot minden bajom van, kocsmaba barba ahol dohanyoznak nem tudok bemenni mert nagyon zavar a cigifust,meg ha elottem ragyujt valaki azt sem szeretem, olyan erzes mintha zsilettpengek vagnanak a tüdomet belulrol nem ajanlom senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!