Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szerelmemhez...

Mit tegyek ha a szerelmemhez szeretnek koltozni de a ket nagyfiam ellenzi es nem akarnak velem jonni? 17 es 20 evesek Nelkuluk hogy lehetnek boldog?

Figyelt kérdés

2014. dec. 4. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad le, mi a kifogásuk a gyerekeknek? Csak költözni nem szeretnének? Mert ha ennyi, akkor költözzön ő hozzátok. Vagy a párod személyével van problémájuk, mert nem mindegy? Vagy csak simán nem képesek elfogadni, hogy attól még, hogy elváltál az apjuktól, nem csak anya, de nő is maradtál, akinek társra van szüksége? Sok gyerek nem képes ezt elfogadni, hogy az ő anyja is nő. Mégis mit mondanak, miért ellenzik, nem mindegy?
2014. dec. 5. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kaptam egy privát üzenetet a <gondolom> kérdezőtől, hogy miért nem a fickó költözik hozzájuk. Mondjuk nemigen tudom mennyire lehet komolyan venni őt egy tokihotel nicknévvel.

Szóval a válasz :

"Igen gondolom nekik igy kenyelmes de en eljem le az eletem emiatt az apjukkal akit nem szeretek?"

Mondjuk nem egy éppen elhanyagolható tényező, hogy házas vagy, és a férjeddel laksz.

2014. dec. 5. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Maradj a seggeden és bírj már ki még egy évet.

A 17 éves jövőre érettségizik, utána elmegy egyetemre/főiskolára és majd ott lakik kollégiumban ha nem tetszik neki a párod.

A 20 éves is ugyanúgy költözhet kollégiumba, ha tanul és nem tetszik neki a helyzet.

Ha pedig nem tanulnak tovább, akkor meg dolgozzanak és teremtsenek maguknak olyan lakhatási feltételt, amilyet akarnak.

Én biztos nem erőltetném rájuk. 16 éves unokatesóm is mindig elverte az új fickót, míg végül lelépett. Ők ketten simán kicsinálják ha odakényszeríted.

2014. dec. 5. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha valóban a kérdező írta azt az üzenetet, akkor az nem elhanyagolható faktor, hogy férjnél van...

Még jó, hogy ellenzik a fiai.

Kérdező: válj el, aztán mehetsz amerre látsz.

2014. dec. 5. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!