Rossz ember vagyok ha nem szeretnék gyereket?
Nem vagy ettől rossz ember. Lehet, hogy sokak szemében önző döntésnek tűnik, de attól még nem az.
Rosszabb lenne, ha annak ellenére vállalnál, hogy nem akarsz. Azzal két ember életét tennéd tönkre: a gyerekét (aki semmiről se tehet) és a sajátodat.
Ha számodra ez a helyes döntés, akkor ez a jó döntés:) Többiekkel meg ne foglalkozz:)
utolso! teljesen igazad van :)
utolso elötti! megértem, énis borzongott etöl! és igen, aki nem akar az a ö döntése, am fiú vagyok :) köszi hogy megértetek :)
Miért lennél rossz ember? Még csak önző sem vagy.
az emberek miért is vállalnak gyereket?
hogy ne legyenek egyedül, mindig legyen velük vki,
hogy legyen vki, aki ápolja őket, ha idősek lesznek. "hogy tudjanak vkiben gyönyörködni", hogy létrehozzanak vmit, és azért, h vmit hagyjanak magukt után.
tehát nem önzőség gyereket vállalni? de, nagyrészt az.
A szülők miért akarják,h a gyerekük is vállaljon gyereket? azért, h tudjanak unokázni.
lehet itt álszenteskedni, de gyerekvállalás igenis önzőség, főleg a mai világban. a gond azzal van, h sokan képtelen elfogadni azt, ha vki úgy dönt, h nem akar gyereket, vagy rossz anyagi körülmények között is összevissza szülnek.
Szóval ha nem akarsz gyereket, és tudod, h rossz szülő lennél, akkor ne vállalj gyereket, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!