Mit csinálhatnak? Ha értem jönnek mi tévő legyek?
Hároméves kapcsolat, 19 éves lány, normális pasi...ha ez így van, nem értem a szüleidet. Mégha olyan szubkultúrába tartoztok is netán, ahol a nászéjszakáig szűznek kell lenni, tudhatnák, hogy szexelni nemcsak éjszaka a hálószobában lehet...Merthogy gondolom, azért nem akarják engedni, hogy ott éjszakázzon a barátod, mert nem akarják, hogy lefeküdjetek.
Nem tudom, mit tehetnétek, mert elég keveset írtál a szüleid motivációiról. Pl. vallásokak-e, vagy ilyesmi, ami miatt efféle meggyőződéseik vannak. Jogilag nem tehetnek semmit az ellen, hogy együtt legyetek, de kirakhatnak otthonról, ha nem úgy viselkedsz, ahopgy szeretnék. A barátod szülei azonban gondolom, nem hagynának az utcán aludni. Persze nem kötelességük befogadni, ne is apellálj erre. Valahogy a szüleiddel kéne dűlőre jutni. Beszélgettél anyukáddal valaha nyíltan a szexről? Elmondta, mit gondol az egészről, vagy csak a tiltás megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!