Miert nem enged el?
Figyelt kérdés
Kb. Egy orara lakom a fovarostol es nyolcan el szeretnenk menni oda 4D-s moziba. Anyukam nem engedi, mert 'nem szeretne ha kiloknenek a vonatrol' vagy 'megeroszakolnanak'. Jonnek fiuk is, szoval ez se lehetne gond. Raadasul ismeri a barataimat. 3 honap mulva 16 leszek, azt mondja, majd elenged ha leszek annyi idos. Meddig kene varnom, 30 eves koronig. Szerintem elegge tulzasba viszi az aggodast. Nem tudom, mivel szolgaltam ra a bizalmatlansagra. 15/l2014. nov. 30. 21:54
1/8 anonim válasza:
Ha ma mennétek késő este moziba akkor én sem engedném a naiva 15 éves lányomat éjszaka vonatozni. Azért a veled egyidős fiúk nem nagy védelmet adnak egy 10 fős megtermett cigányok ellen.
2/8 anonim válasza:
8 15 éves gyerek egy csapatban? Hááááát, szerintem én sem engedném. Nem benned van a baj, hanem sajnos nem ok nélkül félt téged anyukád. 2-3 év múlva.
3/8 anonim válasza:
Én folyton lázadtam, a saját fejem után mentem, most meg lassan 30 évesen döbbentem rá, hogy elb...tam az egész életemet, és bár ne akartam volna annyira hamar, és gyorsan felnőni, mert addig jó, ameddig gyerek lehet az ember, mert utána már csak a problémák jönnek.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogyan terveztek menni, de esetleg kérd meg az egyiküket vagy egy másik szülőt, hogy vigyen el titeket, ha ráérnek és amíg ti nézitek a filmet, addig ők elmennek vásárolni, nézelődni, enni vagy akármi és egy megbeszélt helyen, időpontban találkoztok. Nem tudom, hogy mikor akartok menni, későn szerintem nem nagyon engedné meg senki, hogy ennyi idősen egy idegen városban mászkáljatok, lehet, hogy ismerősek vagytok már ott, de azért még mindig veszélyes lehet. Én annyi idős vagyok mint te, de sötétedéskor már itthon a városban sem sétálhatok, max. ha hazáig jön velem valaki, de sajnos senki sem lakik a közelemben. Egy másik városba pedig biztosan nem engednének így el, ha csak barátokkal akarnék menni. Úgy igen, ha lenne velünk egy szülő vagy testvér, aki idősebb. Nem kell, hogy folyton mellettünk legyen, de ha történne bármi is, akkor ő ott van és tud segíteni. Szóval szerintem nem "gonoszkodni" akarnak vagy büntetni és nem is kellett ezt kiérdemelned csak szimplán úgy gondolják, hogy még fiatal vagy ehhez és féltenek téged.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2014. nov. 30. 22:17
7/8 anonim válasza:
Légy megértő van sok más érdekes szórakozás és nem este! Aggódik okkal mert romlott ez a világ nem kicsit.
23/n
8/8 anonim válasza:
Én sem engednélek el felnőtt nélkül. Egy 15-16 éves nagy szájkaratés tud lenni a fészbukon, de ha a valóságban bármi veszélyhelyzet adódik, nem tudja még megfelelően kezelni. A bizalmatlanságra meg nem te szolgáltál rá, hanem ez a jó világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!