Miért nem enged el anyum sehova?
Figyelt kérdés
Nem enged meg szinte semmit,ha előveszek egy füzetet már arra is rákérdez hogy mégis miért vettem elő,rakjam vissza oda ahol volt meg ilyenek.Apum fordítva,ő sokkal engedékenyebb.Na szóval most szóba jött az is,hogy a tesómmal aki kint van Amerikában és nemsokára jön haza(25 éves) elmennénk kempingezni 3 napra.De persze ő megint elcseszte,azt mondta hogy még egy napra se mehetnék nemhogy 3-ra.Aztán pluszba még állandoan káromkodik rám,nem is egyszer ütött meg.Ha kapok egy négyest a suliban már leharapja a fejem.Mit tegyek?Már elegem van..2014. júl. 14. 14:09
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Esetleg apukáddal egyezkedj. Ez nyilván családi vitát von maga után, de ezt látom az egyetlen esélynek.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az,h nem csinálok semmi rosszat,mégis ilyen.13 éves vagyok.És ha el akarok menni valahova akkor ha megkérdezem aput az olyan,mintha semmit nem mondtam volna,mert anyum az ilyen döntőfél.:/
2014. júl. 14. 16:50
4/5 anonim válasza:
A kis álszent. Mivel nem tudjuk hogy mit csináltál, így nem tudunk segíteni egy lázadó kamasznak.
5/5 anonim válasza:
Valószínüleg semmit kedves utolsó.
Vannak ilyen szülők.
Nem tudsz ezzel mit kezdeni.
Rossz neveltetés az ilyen.
Valahol engedni kell.
Mindkét félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!