Mit tehet egy szülő, ha nap mint nap olvashatja a gyerek üzenőjében, hogy szaladgál, nem írja fel a házit és emiatt meg sem csinálja másnapra?
Hiperaktív gyermekről van szó.
A héten már három beírásunk van, egy szaladgálásért, a másik kettő házifeladat hiánya miatt.
Minden nap átnézem a feladatokat, hogy nem maradt e el a napköziben valami, gyakorlunk kb egy órát.
Elkeserít mégis a sok negatív visszajelzés.
Fel sem merült bennem az iskolaváltás, hiszen szereti a tanítónénit, nagyon tiszteli, példaképnek tekinti.
A tanítónéni nagyon következetes, de ugyanakkor igazságos is.
Nagy elragadtatással beszélnek róla azok a gyerekek és szülők akik az előző osztályában jártak.
Kisfiam nagyon jó irányba változott mióta ez a tanító néni foglalkozik vele, itthon is sokkal fegyelmezettebb lett.
Szóval nem szeretnék váltani.
Én viszont világ életemben egy stréber, kitűnő tanuló, példamutató magaviseletű ember voltam és na bumm lett egy figyelemzavaros imádnivaló gyermekem... pont nekem... aki soha nem értette az ilyen osztálytársait, helytelenítettem viselkedésüket.
Sok mindent átértékeltem és mondanom sem kell mennyire őrültem mikor negtudtam, hogy az egykor kis ördögfióka osztálytárs sikeres felnőtt, képviselő, példás 3 gyermekes családapa lett végül, remélem a kisfiam sorsa is jól alakul majd, a lényeg, hogy boldog ember légyen majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!