Ha összeköltözünk párommal, és 4 éves fiával (mind a ketten dolgozunk, de meg tudjuk oldani, hogy mindig legyen mellette valaki) az mennyire befolyásolja a bíróságot, és milyen irányba? Mennyi az esélye a páromnak, hogy megkapja a gyereket?
Figyelt kérdés
Az én párom 7 hónapja véglegesen szakított ex élettársával! 4 hónapja szerelmet vallott, és már 3 hónapja együtt vagyunk. Már régebb óta ismerem, így adtam neki egy esélyt, mert úgy gondoltam, vele le tudnám élni az életem. A páromnak van egy 4 éves fia, aki jelenleg is nála van, mivel nem vitte el az édesanyja. A párom elindította augusztusban a gyermekelhelyezési pert, miután exe is elindította. A gyermeket 1 hónapba 1x vitte el, de a gyerek mindig sírva hívta az apját, hogy az anyja nem ad neki enni, és nem foglalkozik vele, menjen érte. November 6-án volt egy tárgyalás, ahol meditációra küldték őket. Azóta édesanyja nem látogatta, és nem is kereste a gyermeket. De nem hajlandó lemondani róla. A gyerekkel nagyon megszerettük egymást, de a párom édesanyja a kapcsolatunk ellen van, de oktalanul, nem ártottam senkinek, nem is ismernek szinte még. Párommal úgy döntöttünk, hogy összeköltözünk. De jelenleg tartunk ettől, mert nem tudjuk ez hogy hat majd a bíróságon.2014. nov. 25. 08:15
11/12 A kérdező kommentje:
Ha mindig másból indulnánk ki, akkor még párkapcsolatot se kellene kezdeményeznünk. Jelenleg is itt vagyok náluk, és a gyerek akarja, hogy maradjak itt. Nincs ráerőltetve, se belé beszélve.
2014. nov. 26. 07:17
12/12 anonim válasza:
Olvasd el még egyszer amit 10 írt, és próbáld úgy érteni, ahogy írta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!