Szülők ha a fiatok ezt mondaná mit szólnátok hozzá?
Kérdező, semmit, bár erre valószínűleg nem kerülne sor, mert eszembe sem jutna beleszólni a gyerekeim párválasztásába, vagy megjegyzéseket tenni a párjára.
Azt meg egyenesen elvárnám - szemben az anyuci-klubbal - hogy adott esetben védje meg - igen, akár tőlem is. Ahogy én is bármikor megvédtem volna a választottamat akár a szüleimmel szemben is. Minden tévhittel szemben ez így normális.
Úgy beszélsz, mint egy 12 éves drámakirálynő.
Mutasd be, és kész. A véleményükhöz joguk van. Még nem is mondtak semmit, te már drámázol, és "nem vagyok a fiatok".
Kedves #24, tudod vannak olyan sötét és korlátolt szülők, akik a XXI. században is "kiházasítanák a gyereküket az általuk jónak tartott partihoz" - ha tehetnék, és mindenre képesek a céljuk érdekében. Az ilyent csak leállítani lehet, vagy civilizáltabb módon, mint a Kérdező felvetette, vagy visszakézből...
Nem abból a normálisnak mondható helyzetből kellene kiindulni, amikor az "anyós" is megkedvelte a "vejt-menyet" és sajnálja, ha szétmennek... arra csakugyan megoldás az emberi szó meg az idő...
Én (szülőként) először is azt kérdezném, hogy mitől van benne ekkora indulat?
Szerintem a kérdező indulatai mélyén szüleivel kapcsolatos korábbi rossz tapasztalatai lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!