Szerintetek elmondjam?

Figyelt kérdés
Nem rég volt a nővérem szalagavatója és a végén volt h a végzős táncolhat a szüleivel és az apum nagyon szeretett volna szerintem táncolni és nem értem ha a nővérem másokkal tudd táncolni akkor az apjával miért nem? Egy csomóan táncoltak ennyire rossz lett volna 5-6 percre táncolni vele?

2014. nov. 23. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Apukád nem ment oda felkérni?
2014. nov. 23. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a lány kéri fel, vagy az apuka. Én odarohantam apumhoz anno, de már ő is ott állt a közelben. :)

Tehát ha én nem megyek, akkor ő jön.

2014. nov. 23. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez úgy működik, hogy ha a végzős fiú, akkor neki illik felkérnie az anyukáját, ha viszont lány, akkor apukának illik felkérni őt. Apukádnak lehetett volna annyi esze, hogy odamegy és felkéri. Nem is értem, hogy nézett ez ki? Ti távolról néztétek, ahogy a nővéred a barátaival táncikál?

Nálunk ez úgy működött, hogy a család odajött hozzám, amikor szabad táncolás volt, apukám felkért, és utána egyesével táncoltam egyet mindenkivel, anyukámmal és a húgaimmal is :)

2014. nov. 23. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Most mar mit akarnal elmondani?

Szerinted apukad tancolt volna, de szerinte lehet, hogy nem.

Miert nem akkor sugtal oda noverednek, vagy osztonozted apadat, hogy kerje fel a novered?

Most mar mit akarsz mindenkinek keresztbe rakni?

2014. nov. 23. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, most nem azért, de ha én egy lánnyal táncolni szeretnék, akkor felkérem, és kész... ezen az se változtat, ha az illető a lányom vagy az anyám... itt ugye klasszikus táncokról van szó, és a klasszikus illemtan szerint mindig a férfi kéri fel (és vezeti a táncparkettre) a nőt, és sosem fordítva.

(egy afterparty más helyzet, ott már nyugodtan kezdeményezhet ma a lány is... természetesen)

2014. nov. 23. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!