Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak szerintem gusztustalan?

Ez csak szerintem gusztustalan?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, én apámnál maradtam akinek van egy telke Tokajban. Itt csak ő szokott dolgozni, ő gondozza a növényeket, fákat, tatarozza a házat stb. Anyámék annyit nem segítenek neki, hogy pl.felássák a krumplit, vagy segítenek elhozni a dolgokat..szóval a lassan hatvan éves apám majd' minden héten kerékpárral (néha busszal) cipel haza mindent. Ettől függetlenül mindig szívesen segít anyáméknak (végülis azzal semmi baj ha nem akarnak kertészkedni) vesz nekik egy csomó mindent, attól függően, hogy mire van szükségük. Anyám meg a napokban fapofával közölte, hogy hogy néz már ki, hogy veszi a zöldséget amikor ott van nálunk..könyörgöm neki ahhoz mi köze? A telekhez jogilag semmi köze, a munkában nem segít de apámból akar élni? Lehet, hogy alaptalanul húztam fel magam és ez nem gáz.. Èpp ezért tettem fel a kérdést, hátha egy kívülálló másképp látja.
2014. nov. 22. 12:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
56%

#17, ezért mondon, hogy az anyukát kell helyre rakni, a kérdező is az ő erkölcseit vitatja - szerintem teljes joggal - nem az apuka viselkedése a kérdés, ő nyilván annak ad, akinek akar, az ő munkája eredménye.

(csak az itteni anyucikák rögvest nekiálltak bevédeni az "anyucikacsakegyvan"-t, akár a kérdezőt is támadva... ami szerencsére már eltűnt)

A kérdező szerintem nyugodtan kezdje jó erkölcsre nevelni a parazitáskodó anyukáját, úgy tűnik, minden alapja meg van rá.

2014. nov. 22. 13:44
 22/25 anonim ***** válasza:
55%

Deákné Vászna nevű felhasználó válasza:

"Mindig mondta a feleségem, hogy itt legföljebb a 4 elemi szintjét éri el a kommentelők 60%-a. Eddig nem hittem el neki!"

Ezen belül van egy tíz százalék, akinek mínuszos az IQ-ja. Na te ott vagy.

2014. nov. 22. 13:49
 23/25 Quasar07 ***** válasza:
64%

Igazad van, ez tényleg nagy pofátlanság.

És még anyádnak áll feljebb...

Nagyon rendes és kicsit naiv az apukád. Kedves, hogy segít mindezek ellenére, de mondd meg neki, hogy nem érdemlik meg mindezt.

2014. nov. 22. 14:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Deákné, privikre nem válaszolok ;)
2014. nov. 22. 14:35
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatjátok, hogy rendben, apádtól is megveheti a zöldséget.
2014. nov. 22. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!