Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak szerintem gusztustalan?

Ez csak szerintem gusztustalan?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, én apámnál maradtam akinek van egy telke Tokajban. Itt csak ő szokott dolgozni, ő gondozza a növényeket, fákat, tatarozza a házat stb. Anyámék annyit nem segítenek neki, hogy pl.felássák a krumplit, vagy segítenek elhozni a dolgokat..szóval a lassan hatvan éves apám majd' minden héten kerékpárral (néha busszal) cipel haza mindent. Ettől függetlenül mindig szívesen segít anyáméknak (végülis azzal semmi baj ha nem akarnak kertészkedni) vesz nekik egy csomó mindent, attól függően, hogy mire van szükségük. Anyám meg a napokban fapofával közölte, hogy hogy néz már ki, hogy veszi a zöldséget amikor ott van nálunk..könyörgöm neki ahhoz mi köze? A telekhez jogilag semmi köze, a munkában nem segít de apámból akar élni? Lehet, hogy alaptalanul húztam fel magam és ez nem gáz.. Èpp ezért tettem fel a kérdést, hátha egy kívülálló másképp látja.
2014. nov. 22. 12:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, te maradj ki ebből. Ez az apád és az anyád ügye.

Te ne várj el senkitől semmit. Majd ők elintézik egymás közt.

2014. nov. 22. 13:22
 12/25 A kérdező kommentje:

Azért akarom megmondani mert apám utána velem ordibál, hogy anyám mindent elvisz.

10# 14 éves vagyok, a 60 éves apámnak kötelessége hagyni hogy "zabáljam a zöldségét"

2014. nov. 22. 13:22
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Ha Edesapadnak ez igy jo, akkor te nem tudsz mit tenni! Jogosan duhit, engem is duhitene. Beszelhetsz Edesapaddal, de nem hinnem hogy kapcsol, gondolom szereti anyudat:/
2014. nov. 22. 13:23
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
Na, most mar megy a keveredes. Kerdezo azt irta, kezdesnek, hogy apja nem banja ha volt feleseg visz zoldseget. Most meg azt, hogy apja vele kiabal, hogy volt feleseg nem segit. A jo Isten se tud itt eligazodni.
2014. nov. 22. 13:28
 15/25 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, én a helyedben anyukámnál érdeklődnék, amikor előadja magát, hogy neki mi kellene még, hogy miből gondolja azt, hogy a zöldség magától terem... illetve mikor gondolja úgy, hogy mit tudom én, be kellene szállni a trágyába, vagy kézbe kellene fogni a kapát is időnként, ha friss, házi zöldség kell neki...

Egyébként ha te apukádnál maradtál, anyukád a tartásdíjat legalább rendesen fizeti?... mert érdekes módon a statisztika azt mutatja, hogy a nők a legrosszabb tartásdíj-fizetők ha nekik kellene, hajlamosak úgy kezelni a dolgot, hogy "örüljön a férfi, hogy nála maradt a gyerek egyáltalán"...

2014. nov. 22. 13:30
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

"Ez csak szerintem gusztustalan?"

Nem csak szerinted.

Anyád egy gusztustalan nőszemély, aki még évekkel a válás után is kihasználja a szerencsétlen apukádat.

Sajnos rengeteg ilyen exfeleség van, aki lelép egy farok miatt, de továbbra is visszaél a volt férje jóindulatával.

Elég nagy vagy már, legközelebb küld el a pi**ába!

2014. nov. 22. 13:32
 17/25 anonim ***** válasza:
25%

Álljon már meg a nászmenet!

Kommentelők! Azt írta a kérdező, hogy az apja szívesen segít! Az ő telke, az ő munkája! Ki és milyen jogon akarja megmondani a kérdező apjának, hogy kinek segíthet és kinek nem?

Elszállt veletek a ló, nem is kicsit!

2014. nov. 22. 13:35
 18/25 Deákné Vászna ***** válasza:
20%
Ez már alulmúlja egy falusi köpködő színvonalát! Büszkék lehetnek itt sokan magukra!
2014. nov. 22. 13:37
 19/25 anonim ***** válasza:
74%
Deákné, te vagy az egyik legaktívabb köpködő, úgyhogy ez az az eset, amikor jobb lett volna, ha csendben maradsz!
2014. nov. 22. 13:38
 20/25 Deákné Vászna ***** válasza:
23%
Mindig mondta a feleségem, hogy itt legföljebb a 4 elemi szintjét éri el a kommentelők 60%-a. Eddig nem hittem el neki!
2014. nov. 22. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!