Anyai minta leutánzása a párkapcsolatban?
ha a férj csak nyálat csorgat akkor nincs olyan nagy baj :-)
elvégre pasiból van és nem vakságot fogadott nem ?
gondolom a feleség sem kapja el a szemét ha egy kellemes neki tetsző pasit lát ...
szal a feleség meg szedje össze magát ...
nézegetni lehet a másik nemet
am meg ha más gond nincs az adott pasival akkor ezt igazán ellehet nézni neki
amúgy jó apa ? mert az többet számít mint a nyálcsorgatás
am meg anyuka válassza már le magát a gyerekről
mert szerintem itt nem a gyerek az aki ragaszkodó hanem az anya !
kérdés még a gyerek kora .... és neme ?
Köszönöm a válaszokat!
"inkább a nagyszülői tulajdonságok bukkannak fel."
Mármint hogy a gyerek lelkileg a nagyszüleire üt inkább, mint a szülőkre? Ez genetika?
"gondolom a feleség sem kapja el a szemét ha egy kellemes neki tetsző pasit lát"
Nem, a feleségre nem jellemző, hogy fiatal fiúk előtt zavarba jön, hebeg-habog, tátott szájjal bámulja őket, kitüntetett figyelemben és udvariasságban részesíti őket.
egen elolvastam ....
bocsi de én nem látok benne semmi rosszat
az exem is ezt csinálta anno engem nem zavart a dolog
lévén velem volt és velem szexelt :-)
(nem ezért lett vége más volt az oka)
am meg komolyan neveld a gyereket több önállóságra és szépen válaszd le magadról
hidd el a mai világban az aki függőalkat (mint belső tulajdonság) az nem lesz életre való
a minta nem feltétlen adott
pl az én egyik volt párom sem olyan mint az apám volt, de még a nagyapáimra sem hasonlítanak ....
másik kérdés az adott gyerek jelleme és a te nevelési módszereid
Azért nem látsz benne semmi rosszat, mert az exed is ezt csinálta? De nem ezt hívják pedofíliának? (Nem azért, hogy a mai divat szerint felfújjam a dolgot és vádaskodjak. Csak szerintem ez nem normális dolog. Lehet, hogy lelki oka van, hogy leragadt valahol a gyerekkorban, és így kompenzálja, vagy nem tudom. De azért a pasik többsége inkább a nőket és a fiatal, tizennyolc-huszonéves lányokat nézi, nem 10-12 éveseket.)
A kérdéseidre válaszolva: a lány 12 éves. Az apa amúgy jó apa, igen. Ezt leszámítva, hogy a lány nem meri a barátnőit hazahozni, mert a föld alá süllyed szégyenében. Azért az apjában mégiscsak egy példaképet kellene látnia, nem egy meredező f...ú kéjencet (már bocsánat).
Azt mondod, ha nagyobb szabadságot / önállóságot kap a gyerek, akkor az anyával való azonosulás sem lesz olyan nagy mértékű?
Nem biztos, mert ha pl. elsőre sikerül megoldani ezt a tudat alatti traumát, akkor az azt jelenti, hogy eleve nem olyat választ mint a fater. :-)
És hopp, az első adandó alkalommal már meg is van!
Ne haragudj előttem szóló, de ha az én férjem aki ugye már felnőtt ember egy tini vagy annál fiatalabb lányok után epedezne, én nem elnéző lennék, hanem félteném a lányomat, és még a barátnőit is a férjemtől, első körben elhagynám/elválnék, valamint azonnal mennék a rendőrségre feljelentést tenni. Nem érdekelne, ha a férjem az és annyira szeretem, ha húsz év körüli nőket nézegetne akkor nem érdekelne, de gyerekeket ne bámuljon, és ne csorgassa utánuk a nyálát, mert ne haragudj, de az már beteges, a törvény bünteti is és pedofíliának hívja.
Ami pedig a kérdező lányát illeti: Nem törvényszerű az hogy a leendő párjában is az apját keresi majd, ez inkább attól függ, hogy milyen a lány-apa kapcsolat. Lehet, hogy teljesen más karaktert fog keresni mint az apja. Szerintem nem kell izgulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!