Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselnétek ha mindkét...

Hogy viselnétek ha mindkét lányotok leszbikus lenne, így nem lenne unokátok?

Figyelt kérdés

2014. nov. 20. 19:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Abból, hogy hetero lányaid vannak, nem következik még hogy lesz unokád. És abból, hogy a lányaid leszbikusak, nem következik az, hogy nem lesz unokád.

Én a kérdésből azt érzem ki erősebben, hogy hogyan viseli valaki, hogy nincs unokája.

Szerintem ezt ki kell tudni bírni, mert nem szabad pressziót gyakorolni a gyerekedre atekintetben, hogy vágyjon-e gyerekre vagy sem. A saját életüket kell élniük, az unoka meg a Te vágyad.

2014. nov. 21. 03:31
 22/31 anonim ***** válasza:
71%
aha. aki igazán szereti a gyerekeit, az el tudja fogadni ezt is. Aki meg kvázi önzőségből vállal gyereket, azért h ne legyen később egyedül, meg h legyenek majd unokák, azt ez zavarja. na, ezen elmélkedj egy kicsit, vajon te melyik csoportba tartozol?
2014. nov. 21. 06:14
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

Érdekelne, hány évesek a lányaid, azért ez is számít.

Unoka...hát sajnálatos de én nem akarnám, hogy örökbefogadjon vagy megtermékenyítés útján vagy más módon gyerekhez "jusson".

Csupán azért, mert nem kell a gyereknek ezt a családmodellt látnia, hogy anya és anya.

Nem bántásból, de emiatt lenne később ugyanolyan természetes az anya-anya felállás, mint az apa-anya.

Érezhet vonzalmat lány iránt, akár egy-egy kaland erejéig, a kíváncsiságból, de a komoly részét elvetem. Nem állatok vagyunk, hanem emberek. (sőt! Talán az állat sem ilyen)

Nem vagyok ellenük teljesen, tehát nem érdekel ez a homoszexuális téma, nem ítélkezem felettük, de mindig meghökkent akár egy férfi pár, akár egy női pár.

Nem tudom elképzelni, mi zajlódhat le a fejükben.

Mint anya, nem tudom hogyan kezelném, nekem tuti rosszul kezelnék. Egy kicsit meg is törik a szülő, nem érti mit rontott el, főleg ha jó nevelésben részesítette.

2014. nov. 21. 06:50
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

"Egy kicsit meg is törik a szülő, nem érti mit rontott el, főleg ha jó nevelésben részesítette."

pont ez a baj, h a legtöbb szülő tényleg ennyire tudatlan,h nem tudja, h nem a neveléstől függ, h a gyerek hetero lesz-e.

az természetes, h egy szülő megtörik, csak az a probléma, h a legtöbb szülő puszta önzőségből törik meg ( ahogy a kérdező is). nem az érdekli,h a lányainak milyen nehéz lehetett ezzel együttélni és feldolgozni, csak azzal van elfoglalva, h jaj istenem, nem lesznek unokáim. és pontosan ebből látszik, ha mai világban az emberek többsége csak önzőségből és a társadalmi elvárások miatt vállal gyereket.

2014. nov. 21. 07:18
 25/31 anonim ***** válasza:
44%

Dehogy önző, nem kiköveteli az unokát!

Ez csak egy természetes reakció, ami eszébe jut!

Ne higgyétek már azt, hogy itt önző a szülő mert unokát AKAR.

Nem akar, csak természetesen eszébe jut, hogy jaj ez is egy kellemetlen pontja a dolognak.

2014. nov. 21. 08:36
 26/31 anonim ***** válasza:
64%

# 25/25

csűrheted-csavarhatod, ettől még önző marad. a legjobban az izgatja, h nem lesz unokája, nem az, h a lányai min mennek keresztül és hogy milyen életük lesz, nem véletlenül azon siránkozik itt is, h nem lesznek unokái. persze majd biztos megmagyarázza, h „hát dehogynem érdekel blabla”, de ha valóban érdekelné, nem csak azon nyavalyogna csak hogy nem lesznek unokái. és mielőtt megkérdeznéd, a „rendes” szülő is önző, aki már a gyerek 20-25 éves gyerekét cseszegeti, h csináljon már unokákat, mert ő gügyörészni szeretne velük, azzal meg nem foglalkozik, h a gyereke mit szeretne.

2014. nov. 21. 09:02
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
olyan fas.zságokat írsz 8as.
2014. nov. 21. 12:25
 28/31 anonim ***** válasza:
55%

8-as ,vagyis én többször tapasztalta ezeket,plusz lélektant is tanultam,arról nem is beszélve,hogy pontosan tudom mi romlik el az agyban ami miatt leszbikus vagy homokos lesz valaki.Vannak lelki és fizikai tényezők is,ez van...

Lehet azt hinni ,hogy ez csak génhiba lehet semmi más,de igenis van egy olyan korszak amikor az ember hajlamosabb erre mint bármikor és mindkét lány nagyon csekély eséllyel lehet leszbikus, ahhoz nagyon szerencsétlenül kellett 2-er is keverednie a géneknek(nem lehetetlen de naaagyon kevés az esély)...

2014. nov. 21. 18:54
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
például,egy lányt megerőszakoltak(dokumentált eset) és utána nem mert a férfiakkal összejönni és leszbikus lett(előtte nem utalt erre semmi jel sőőőt).Hogy miért tette? mert innentől kezdve a lelki trauma minden egyes férfival való kapcsolatnál előjön nála(ok nélküli félelem, állandó szorongás, pánikrohamok) míg a nőknél ezt nem érzi,ő ezt nem ismeri fel,nem fogja fel mindennek a valódi okát, hanem ezt a tényt azzal helyettesíti amit mindenki szajkóz körülötte a tv-ben ,újságokban, neten,tehát ő is leszbi,hisz ma már az olyan elfogadott.Inkább elhiteti magával ezt a tényt mert az kevésbé okoz sérülést,minthogy szembesüljön a probléma igazi okával-és ez csak egy példa amikor valaki nem genetikailag leszbikus
2014. nov. 21. 19:00
 30/31 anonim válasza:
Nem fiaid vannak. Akkor tenyleg verszerinti unokaknak igen csak minimalis az eselye, de mivel lanyaid vannak, siman megoldhato.
2014. nov. 21. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!