Hogy viselnétek ha mindkét lányotok leszbikus lenne, így nem lenne unokátok?
8as: én akármennyire is csalódnék a férfi nemben, még nőt sem tudtam megcsókolni soha, akármilyen ittas voltam, és akármennyire is akartam. Volt ilyen időszakom, pont azért, mert megbántottak a férfiak. Sosem tudtam ránézni nőre "úgy", és kétlem, hogy ezután ez változna, akármennyire is eldönteném, hogy nekem most mégis nő kell.
Kérdező! Én elfogadnám. Ha ők így boldogok, hadd legyenek. Inkább támogatnám őket és segítenék, ahogy tudnék, hogy egészséges, boldog párkapcsolatot alakítsanak ki, mintsem hogy egész életükben szégyenkezzenek és boldogtalanok legyenek. És még mindig ott van az örökbefogadás. Egyéb helyeken a béranyaság, bár én úgy tudom, Magyarországon az tiltott. Szóljatok rám, ha tévedek.
Attól hogy leszbikus, miért ne lehetne unoka? Nem értem az összefüggést.
Ott a mesterséges megtermékenyítés/spermadonor lehetősége. Vagy ha elköltöznek külföldre, ahol törvényesen összeházasodhatnak, fogadhatnak gyereket örökbe.
De itthon is lehet egyedülálló nőként örökbefogadni, ha nincs is párja, attól még gyereke lehet.
Szomorú volnék...
Viszont heterókent is dönthetneúgy, hgy nem akar gyermeket.
Másrészt azért mert leszbi gyereke még lehet, akár donorral is, ha szeretne..
Mármint mindkettő...
Egyébként ennek mekkora az esélye? Eleg kicsi,nhogy mindketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!