Hogy lehet védekezni egy olyan szülő ellen akinek az a célja, hogy öngyilkos legyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen tényleg arra megy anyám, hogy megöljem magam, annyit bánt engem.2014. nov. 19. 09:41
11/19 A kérdező kommentje:
és akkor ma reggel már jött a veszekedése mert neki nincs munkája csak ilyen közmunkás valamiben van és akkor én vagyok a szemét rohadt g eci mert az ő házában lakom, meg élősködtem 18 éven keresztül és társai.
2014. nov. 19. 10:39
12/19 A kérdező kommentje:
holott több éve le se szar engem, egyedül látom el magam de legalább 90% ba egyedül vagyok, mikor itthon volt mindig akkor szinte megölt, napi szinten kikészített csak arra vágytam, hogy meghalljak. azóta sokkal jobb ha épp nincs itthon. az a legnagyobb baj, hogy elmenni nem nagyon tudok mert házat venni vagy albérletet csengetni elég sok lenne fix munka nélkül.. és elfogyna a pénzem ami arra van, hogy elvégezzem a sulit és kihúzzam vele addig még vége.
2014. nov. 19. 10:41
13/19 A kérdező kommentje:
na, röviden ennyi, csak nem volt kedvem ezt a sok szart leírni.
2014. nov. 19. 10:42
14/19 anonim válasza:
ha jol ertem fele haz a tied, fele az ove.
Meg kell neki mondani hogy nem koteles elviselni teged ha nem tetszik, adjatok el a hazat, felezzetek el a penzt, es viszlat.
15/19 anonim válasza:
Ha van félretett pénzed, lépj le. Közben intézzétek a házeladást.
16/19 A kérdező kommentje:
van, de nem annyi hogy házat vegyek rajta.
2014. nov. 19. 13:08
17/19 anonim válasza:
Menj albérletbe addig. Majd az eladott ház feléből plusz a megtakarításból tudsz venni lakást.
18/19 A kérdező kommentje:
Vidéken házat eladni ? ember :D
beletelik akár évekbe is :D
2014. nov. 19. 20:57
19/19 anonim válasza:
Fogj egy nagykést,a penge hegyénél,és amekkora erővel csak bírod dobd a mellkasába! Hadd dögöljön meg az a k***va!
AKI TÖNKRETESZI A GYEREKE ÉLETÉT,AZ A SAJÁT ÉLETÉVEL KELL,HOGY FIZESSEN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!