Normális hogy ennyi idősen még mindig anyámtól függök?
Februárban leszek 21 éves. Édesanyámmal és nagymamámmal ékel. Egyedüli gyerek vagyok, anyu egyedül nevelt fel. Hiába vagyok ennyi idős anyukám még mindig kislányként kezel. Folyamatosan számon kér hogy hova megyek, kivel megyek, mikor érek haza. Ha 1-2 óránál többet vagyok távol, akkor leordítja a fejemet, hogy én egyedül hagyom. Szeretnék elköltözni itthonról és a saját lábamra állni, de ezt meg se merem neki mondani, mert félek a reakciójától. Anyu súlyos pánikbeteg, depressziós, a mamám szerint csinálna magával valamit, ha én elköltöznék itthonról és az az én lelkemen száradna. Egyszerűen már nem tudom mihez kezdjek, folyton egy görcsben áll a gyomrom, hogy időben hazaérjek, vagy ha kések akkor mire érek haza, mennyire leszek kiosztva. Mégis mit tegyek? Nem normális dolog ennyi idősen függni egy szülőtől ugye?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!