Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezelnetek ezt a...

Hogyan kezelnetek ezt a szituaciot ha a ferjetek gyereke igy viselkedne?

Figyelt kérdés
A gyereket valoszinuleg az anyja hergeli. Alpari stilusban beszel ilyeneket mondd budos k****,idiota. Beszelgetes nem hasznal vele mintha a falnak mondana. Oszinten szolva ha az en gyerekem lenne vagy az en generaciom ezt csinalna mar nyakon vagtam/vagtak volna oket a szulok. Mit lehet tenni egy nevelhetetlen gyerekkel aki szetveri a lakast,bunko modon beszel a felnottekkel. Pszichologushoz jar de egyreszt nem hasznal ketto amit mondd azt nagyjabol en is tudom magamtol. De kb semmit nem er a terapiaja. Hogy merjek ilyen kezelhetetlen gyerek melle gyereket vallalni? Igaz hogy hetvegen jon de amit lemuvel az elkeserito,idegeket pattanasig feszito. Allitolag otthon is ilyen az ovodaban is van gond vele. Mit lehetne egy ilyen gyerekkel kezdeni? Hiaba allunk kovetkezetesen szeretetteljes nevelesi modszerekkel hozza semmit nem er.
2014. nov. 17. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

A szavaidat kiforgatós kommentelőn én is jót mosolyogtam - és még meg is magyarázza :D

De!

- apjának kéne az anyjával beszélni, hogy fejezze be

- meg a gyerek nevelése is az ő feladata elsősorban (bár én lekaptam volna a tíz körméről a kissrácot, ha lek.váz)

- pszichológus nem biztos, hogy elég, én vizsgálatot kérnék, hogy minden rendben-e vele (autizmus, ADHD, egyéb viselkedészavar...)

2014. nov. 17. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nyakon öntöttem volna egy pohár hideg vízzel, mindannyiszor ahányszor a mocsok ömlik ki a gyerek a száján, és mindannyiszor megmondanám kérdező a helyedben neki, hogy itt-nálatok-nem megengedett a mocskos alpári beszéd,sem a rongálás.Aztán rohanjon anyuka a gyerekvédelemhez. Körbe fogják röhögni.
2014. nov. 17. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekemis van egy potfiam es ugyan szeret engem de most h kamaszodik, total kiszamithatatlan. Nekem meg soha nem mondott ilyesmit, egyszer volt egy beszolasa, valami olyasmi h "te szedd fel a szemetet"namire en tok nyugodtan, akkuratusan elmagyaraztam h az az o szemete, o szedi fel es itthon ilyen stilusban nem beszelunk.

Aztan atrendezte egyszer a hazat (anyuka lakberendezo) es amikor hazajottem minden mashol volt.Kb.egy ora alatt szepen visszatett mindent a helyere miutan elmondtam neki, h ez az en hazam es ha itt valaki rendezkedik az en vagyok (nem emeltem fel a hangom).Megertette:-))))

Nalunk a ferjemmel van egyfajta egyesseg azaz ha minosithetetlen stilust ut meg es az valamelyikunknek nem tetszik akkor raszolunk, es a masik mellenk all. Kiabalni nem szoktunk se vele, se elotte.

Szoval szerintem mergelodes helyett egyszer amikor le..vaz mosolyogj ra, es kedvesen kerdezd meg, h "ezt mire alapozza?". Utana pedig ismet kedvesen mondd el neki, h ebben a hazban igy nem beszelunk:-)Probalj vele beszelgetni, mik a kedvenc filmeji, hobbija....biztos van kozos pontotok (gyurmazni mindenki szeret:-)))))

Szoval a lenyege vegulis az, h azon felul h elmondod neki h igy ne beszeljen, probald kideriteni h mi az oka es beszelgess vele errol.A gyerekek nagyon ertelmesek, es nincs olyan h rosszindulatu gyerek, olyan van akit rosszul neveltek:-)

A sogorom fia 17 fojtogattta az apjat, utalja a vilagot, mindenkit meg akar kinozni es nem tulzok az egesz csalad utalja.Ahelyett h megprobalnanak vele beszelni, azaz kideriteni h mi a manoert viselkedik ugy ahogy, csak uvoltoznek vele.Persze a srac egesz nap olyanokat mond, h "tudom h egy rohadek vagyok, meg ronda is vagyok,meg a noket is utalom mert mindegyik budos k".

Ilyenkor leulok vele es baromi turelmesen elbeszelgetunk arrol h miert erez igy.Ilyenkor kiderul, h a suliban ignoralja a csaj aki tetszik neki, par gyerek meg erte, szoval issonyu frusztraciok vannak a hatterben ki kell oket beszeltetni:-)))

Szoval turelem jo gyereket terem:-))))

2014. nov. 17. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

5 éves azt hittem egy tiniről beszélsz, probálgatja a határokat nehogy már ettől kiborulj

nem beszélni kel egy ekora gyerekkel hanem törödni vele a kulcs hogy minél több időt tölts vele ketesben,

közösen menjetek a boltba, süsetek... csak te és a gyerek, de nölj fel a helyzethez ő 5 éves te felnött viselkedj is úgy

2014. nov. 17. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!