Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám hogy hívhatta el...

Az anyám hogy hívhatta el külföldre, ha már szakítottunk? Jogosan érzem, hogy hátba támadt ezzel?

Figyelt kérdés

Ez a fiú volt az első és egyetlen barátom, minden másban is első volt.

Kiskorunk óta jóban voltunk, 21 hónapot voltunk együtt, a nyár végén szakítottunk. Engem ez eléggé megviselt és picit bekattantam... A gardróbjában "átalakítottam" a ruháit, az imádott kütyüi megismerkedtek a vízzel, az xbox játékai kicsit összekarcolódtak és az autója sem maradt sértetlen. Tanulság, hogy ne hagyja a volt barátnőjénél az ajándékkulcsokat, ha szakítanak ő meg elutazik a szüleivel nyaralni.

De Ő még ezek után is visszaakar kapni, nem érti meg, hogy semmi esélye. Úgy volt, hogy anya, a mostohaapám, a mostohatesóm, én és a srác szülei (tehát eredetileg az exem nélkül lett volna az egész, mert "ő nem ér rá, meg kedve sincs ehhez") elutazunk külföldre pihenni, régi családbarátok. Erre tegnap a mostohatestvérem eltöri a kezét, lett valami a lábával is, így nem utazhat. Mondtam anyának ma, hogy akkor megkérdezem pár barátnőmet, erre mondja, hogy nem kell, mert ő már mondta ezt a volt barátom anyukájának és az exem mondta, hogy ő szívesen eljönne a mostohatestvérem helyett. Anya meg még örült is, meg most azzal jön, hogy higgyem el, jó lesz vele kettesben lenni kicsit, meg így legalább átbeszélhetjük az elmúlt hónapokat.

Tudja, hogy hogyan éreztem magam a szakítás után és még csak most kezdek jobban lenni... Ha ott esetleg történik valami közöttünk, amiből mégsem lesz kapcsolat, akkor ugyanott leszek, mint hetekkel ezelőtt. Azért vártam ezt az utat, hogy legalább kipihenhetem magam és nem kell semmivel foglalkoznom.

2014. nov. 14. 17:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó, te pontosan azt a hülye mentalitást képviseled, miszerint szakításkor egy nőnek mindent lehet. Pedig ez NEM így van.

Akárhogy csűröd csavarod, más értéktárgyait megkárosítani, megrongálni, tönkre tenni akkor is bűncselekmény. Dühöngeni lehet persze, de csak egy bizonyos határon belül. Te mit szólnál, ha te tennél valamit, erre az exed fogja magát, és az összes értékes dolgodba kárt tesz? Akkor is jogosnak éreznéd?

Bosszút állni pedig csak a gyerekes és kicsinyes emberek szoktak.

2014. nov. 15. 07:16
 22/24 anonim ***** válasza:

edes istenem... nem vagy normalis,a nyaralas helyett egy orvost keress fel. engem is megcsaltak, kiabaltam, majd osszszedtem a volt baratom cuccait es ennyi.

nem tudom hany eves lehetsz, de neked meg nem valo kapcsolat.

2014. nov. 15. 09:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Nézd, 21-es, engem még nem csaltak meg soha, úgyhogy nem volt alkalmam törni-zúzni. Viszont ha egyszer megtörténne, és úgy érezném, megéri a kártérítési értéket, a legkisebb mértékben sem riasztana vissza, mit érezne szegény szerencsétlen ex. Az, hogy mit éreznék én, ha félrelépnék, és összetörnék a cuccaim.. nos ez az, amivel én nem tudok azonosulni, te viszont úgy látszik nagyon is. Gyáva alak vagy, félremenni van eszed, de ne merjen senki ezért kiborulni, nehogy már kényelmetlenséged legyen belőle! Undorító vagy..
2014. nov. 15. 14:50
 24/24 anonim ***** válasza:
63%

Semmi meglepő nincs abban, hogy egy ilyen eset után a tárgyak megrongálódnak, ettől a kérdező nem pszichopata.

Én megmondanám, hogy nem megyek, ha ex jön. Pont.

2014. nov. 15. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!