Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért eszik anyám a tányéromból?

Miért eszik anyám a tányéromból?

Figyelt kérdés

(Torokgyulladásom van, nem vagyok iskolában, egyébként jól tanulok és nem lógok, kérlek benneteket, ne erről beszélgessünk.)

Észrevettem, hogy anyám ha utánam reggelizik vagy vacsorázik, nem vesz elő magának tiszta tányért, hanem abból eszik, amiből előtte én. Nem csak kenyeret, hanem például tésztát is. Nagyon szeretem őt, de nem merek szólni neki, hogy ez zavar és szerintem igénytelenség is. Én soha nem ennék más után...

2014. nov. 14. 09:19
1 2 3
 21/24 intrepid ***** válasza:
100%
Filmekben gyakran látni, hogy étteremben, egy - egy darab ételt átemel a partnere tányérjáról valaki. Jobb menőbb helyen is, azzal az evőeszközzel, amivel addig evett, tehát a szájához is ért. Ha ott belefér, akkor otthon a tányér is. Egyébként ha zavar, akkor tényleg mosogasd el.
2014. nov. 14. 13:07
 22/24 anonim ***** válasza:
57%

Nálunk apám vadássza le a tányéromat, miután ettem. Néha már akkor kijön és sürget, amikor még van pár falat rajta hogy egyem megfelé, hadd vegye el a tányért. Nem mintha nem lenne 56 tányér a szekrényben és amúgy sem apám mosogat. De mégis csinálja, ez a szokása. Engem baromira idegesít, ezért kaja után gyorsan elmosom a tányért vagy ha hamarabb jön ki, akkor szólok hogy vegyen ki magának tisztát.

24/L

2014. nov. 14. 15:16
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen átlagos jelenség. Onnantól kezdve, hogy a gyerek tud kulturáltan enni a legtöbb szülő simán megeszi a maradékot is utánuk.

Semmi baja a félbevágott rántotthúsnak, vagy a krumplinak aminek hiányzik a negyede. Ugyanúgy fogyasztható.

Engem nem zavar, bár kanalat, villát nem szívesen használok más után, de pl egy szelet pizzát simán megeszek arról a tányérról amiről a tesóm evett.

2014. nov. 14. 15:47
 24/24 anonim válasza:
Szerintem te nagyon buta vagy kérdező .☺️😀
2021. jan. 8. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!