Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért eszik anyám a tányéromból?

Miért eszik anyám a tányéromból?

Figyelt kérdés

(Torokgyulladásom van, nem vagyok iskolában, egyébként jól tanulok és nem lógok, kérlek benneteket, ne erről beszélgessünk.)

Észrevettem, hogy anyám ha utánam reggelizik vagy vacsorázik, nem vesz elő magának tiszta tányért, hanem abból eszik, amiből előtte én. Nem csak kenyeret, hanem például tésztát is. Nagyon szeretem őt, de nem merek szólni neki, hogy ez zavar és szerintem igénytelenség is. Én soha nem ennék más után...

2014. nov. 14. 09:19
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
(Ugyanígy eszik nevelőapám és tesóm után is.)
2014. nov. 14. 09:20
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar tobb tanyert mosogatni mint muszaj.
2014. nov. 14. 09:25
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
nagyon egyszerű... ne kelljen annyit mosogatnia... én is van hogy a lányom tányérjából eszem utána.. nem undorodom a lányomtól, hogy ne egyek-igyak utána ugyanabból a tányérból-pohárból :) az igénytelenség nem itt kezdődik... téged ez miért zavar? hidd el a gyerekeid után simán fogsz enni :)
2014. nov. 14. 09:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi is eszünk egymás után a családban, szerintem ebben semmi rossz nincsen. A családtagjaid után enni még csak nem is közelít ahhoz, mikor a szerelmed szájában matatsz a nyelveddel, de gondolom azt nem tartod igénytelen, gusztustalan dolognak. Nálunk ha valaki hagy valamit, azt nem dobjuk ki, hanem általában apukám megeszi. Ha mi végeztünk, de a szüleim még csak akkor esznek, akkor a mi tányérunkból esznek, így is kevesebbet kell mosogatni.

Persze az más kérdés, hogy mikor beteg vagy, akkor elég meggondolatlan ez a dolog részéről. És persze nyilván ha számodra ez kellemetlen, akkor szólj neki, és kérd meg, hogy ne csinálja. Tiszteletben tartom a véleményedet, de azért igénytelenségnek ne nevezzük.

2014. nov. 14. 09:26
 5/24 manó1235 ***** válasza:
17%
Elég fura de lehet úgy vannak vele nem gyűjtik a mosatlant.
2014. nov. 14. 09:26
 6/24 anonim ***** válasza:
24%
Pedig igénytelenség, és nem is egészséges. Nem nagy fáradság eggyel több tányért elmosogatni.
2014. nov. 14. 09:50
 7/24 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem sem igénytelenség.
2014. nov. 14. 09:52
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyáltalán nem igénytelenség, sőt, mi otthon simán megesszük egymás "maradékát" is ha úgy van, persze nem azt ami félig lerágott hús, de ha késsel villával eszel, akkor semmi baja nem lesz. Sőt, voltam már nyári táborban, ahol napközben 40 fokban dolgoztunk, 20-an ittunk egymás után a vizes palackokból, senki nem halt bele.

Ilyenben mindig furcsa hogy mit is tartanak az emberek gusztustalannak és mit nem. Ismerek olyat, aki nem eszik vagy iszik a barátnője után, de kajálás után meg simán smárolnak...hol itt a logika? :D Vagy ha úgy nézzük, kimegyünk az utcára, végigfogdossuk a buszt, villamost, korlátokat, aztán piszkos kézzel nyugodt szívvel tömjük a gyrost, vagy a fornettit.

Ez messze nem igénytelenség.

2014. nov. 14. 10:03
 9/24 anonim ***** válasza:
95%

Nem akar többet mosogatni. Neki nem igénytelenség, mert megszokta, hogy amikor kisgyerek voltál, akkor ő ette meg a maradékodat, a saját tányérjából etetett.

Szerintem is fura, de én nem csinálnék ebből ügyet, az ő dolga, ha őt nem zavarja, akkor egyen belőle. Nekem az a lényeg, hogy én tiszta tányérból egyek :)

2014. nov. 14. 10:06
 10/24 anonim ***** válasza:
21%
Engem is zavarna, de vannak ilyen emberek, gondolom nincs mosogatógépetek. Sajnos tényleg nem lehet ezért szólni, inkább mosd el magad után a tányért és tedd a helyére, így megelőzheted a problémát.
2014. nov. 14. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!