A szüleimnek hogyan mondjam el?
Üdv mindenkinek 13èves kis csaj vagyok 8dikos ès hát anyumnak a tesója meg a felesège meg a gyerekük kint laknak Londonba ès nèztem a neten Londonba van egy tök szupi cukrász közèpsulit ahova nagyon szìvesen járnèk ...szerintettek hogyan emlitsem meg a szüleimnek hogy ez az álmom.?? Beszèltem a sulinak az igazgatojával ès fölvennènek mèg ugy is hogy nem irtam semmi felvètelit
Anyumnak a tesòjanál laknèk szoval biztonságba
Hogyan mondjam anyumèknak.??
minden elismerésem a kérdezőnek
na, itt látható, hogy mi a különbség egy magyar és egy kínai mentalitás közt ... 13 éves, és megbeszéli egy világváros igazgatójával, hogy ott szeretne tanulni, és ő még el is fogadja ... istenem, ha az én gyerekem így állna a világhoz de szép is lenne
úgy gondolom anyukád simán belemegy a dologba
köszönöm szépen
sajnos nem engedte meg hogy elmenjek . :( szóval majd itt járok valami gyenge cukrász suliba
amugy nem dicsekedni szeretnék de nagyon nehéz megtanulni a magyart meg keverem a szavakat
mert tudom kinaiul spanyolul horvátul latinul franciául meg angol és most tanulom a magyart
szoval bocsánat
"na, itt látható, hogy mi a különbség egy magyar és egy kínai mentalitás közt ... 13 éves, és megbeszéli egy világváros igazgatójával, hogy "
De a szüleivel erre pedig képtelen. Akkor hogy is van ez?
hát nem tudom hogy miért igy jött ki h elsönek megbeszéltem az ott lakokkal
igen is igaz h igy vagyok azért megyek cukrásznak mert imádok sütni és ha jól megy akk nyitni akarok egy cukrászatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!