Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Nagyon szeretnék videózni, de mindig amikor kimegyek elakarom mondani, nem az jön ki ami kellene :(
És nem akarok titokban videózgatni, mert hát..... Ennek szerintem van egy rossz oldala is, pl. ha lebuknék, vagy vmi jogi dologba keverednék, és akkor egyszerre elmondani nekik nem tudom.
Fogalmam sincs, h legalább is hogyan mondjam el nekik? Az átlagom 5-s , és még ha valahogy ez összajön valaha is, akkor sem a videózás lenne az első, hanem az egy hobbyként.
Mert igazából nem annyira értenek a technikához, internethez, és sztem a kézi videózásra fognak azonnal gondolni :/
Ha valaki tudna segíteni ebben, annak nagyon megköszönném, mert ezzel nagyon rég óta küszködök.
13/F
milyen videózás , hogy annyira titkolni kell?
ui.:пжьчпзшнамяввнуйыи м.ююьиллжбюэ kamaз рышз ргхячжьау
Köszönöm mindenkinek, de sajnos nekem ez nem egyszerű így se, bár igazán lehetne vér a pucámban, de nincs.
Mert én nekem ez nem elég :( Sajnos
Egyébként Gameplay, később majd áttérek Gameplay, Vlogra :)
Hát akkor meg azt mondanák, hogy akkor minek csinálnám?
És nem azért, nem szeretnélek megbántani, de ez nem igaz. A kicsiket nem keresik akik csak felveszik, feltöltik, és ált. 9-10 év körül vannak. Tisztelet a kivételnek! És nézzük meg csak , hogy hogyan lett Anett & Ancsa videósból ismertebb youtubeos? Mert nem adták fel, és bíztak benne, hogy egyszer még szeretni fogják amit csinálnak, és tessék nyár elején 560-600 feliratkozó 1,5 év alatt, DE mostmár 1-2 ezer van nekik, és nem azért mert lányok, hanem mert megnevettetik az embereket :) És szeretik őket.
És hogy a fiúkra nincsen ,,kereslet"? De igen is van a vicces, humoros emberekre, akik megnevettetik a másikat, feldobják a másik napját. És ha én nem is ilyen személy vagyok (mert ezt nem tudom), akkor is valaki megtalál majd egyszer valamit bennem, ami tetszik neki, és ehhez idő kell. és a legfontosabb: Az emberekért készíteném, akik szeretnek :)
Ha van tesód, hozd fel neki ezt a témát. Beszéljétek meg, majd kérj tőle tippet, hogy hogy mondd el nekik. Mert ugye mi nem úgy ismerjük a szüleidet mint a tesód HA VAN. Ha nincs akkor persze kicsit nehezebb a helyzet. Hozd fel ezt a témát, hogy mit gondolnak róla stb. Ha úgy veszed észre, hogy ők nem bánnák ha videóznál akkor mondd el:)
Amúgy szerintem nem olyan jó dolog ez. Sok sértést kapnak, gameplay csatornákon sok a 10 éves. Nos.. sok sikert ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!