Hogy mondjam el szüleimnek?
Először is tudom,hogy tök hülye kérdést írok ki,szóval nem kell kioktatni,bunkó kommentelőkre meg nem vagyok kiváncsi :D
Jövő héten szerdán lesz a születésnapom.Szüleim még nem kérdezték,hogy mit kérek.De én már nagyon jól tudom,jó rég óta,hogy mit szeretnék.Szlovákiában lakom,de Prágába szeretnék menni egy Rock meets classic koncertre,ami jövő hét pénteken lesz.
Ez egy hónapig tart,több helyen is lesz,de mind Németországban ahova tuti,hogy nem visznek el. :S De megtudtam,hogy lesz Prágában is ,aminek nagyon megörültem.Tudom,hogy nem olcsó,de van spórolt pénzem is amiből képes lennék a koncertre költeni,akár anyu jegyét is kifizetném.Viszont pénteki napra jön ki ,ami munkanap,bár ha a koncert kezdete 20:00,oda is kell érni autóval és apu is van amikor késő este ér haza a munkahelyéről.
Prága sincs közel,de nagyon elszeretnék menni.
Mit mondjak az anyuéknak,hogy elvigyenek?Hogy mondjam meg nekik?Nagyon félek ,hogy csalódnom kell ,mivel nem fognak elvinni :S
Help me! :)
???
ezt most mire írtad?
Szevasz!
Jelenleg hány éves vagy? :D
Meg egy jó tanács ha mész koncertre ne szülőkkel!!!!!!!(JÓ TANÁCS)
Haverokkal a legjobb ők nem parancsolgatnak nem kezdenek oktatni,közben meg égetnek téged stb...
Ha voltál hasonló rendezvényen tudod miről ebszélek.
Én eléjük állnék és elmondanám pl így:
Anyám!Prágában lesz koncert,és én arra gondoltam születésnapi ajándékként tőletek hogy levisztek.
(Régebben nálam bevált XD)
15 leszek.Hidd el szivesen mennék barátaimmal,voltam már kocerten nem is egyszer,csak egyedül nem mehetnénk el Szlovákiából Csehországba.Sőt mégha a barátaim közül valaki ott lenne,akkor is csak szülőkkel mennénk.Gondolod 15 évesen anyu majd mosolyogva elenged engem egyedül Prágába. Jó is lenne :DD
Egyébként autóval mennék,vezetni meg nem tudok :)
Szóval más választás nincs.
Köszi a választ,majd megkérdem.
Na ez a kutyaszorítósdi....
Én is 15 vagyok de hidd el itt még annyira sincs koncert mint kéne :D
Haveromék próbáját szoktam lesegetni ingyen koncert :D
Mondjuk kérdezd meg anyudat,hogy mit kér a szülinapjára!
Aztán lehet visszakérdez,hogy te mit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!