Normális, ha öregnek érzem magam 21 évesen?
Nagyon rossz gyerekkorom volt. Jó tanuló voltam, de szülői támogatás hiányában félbe kellett hagynom az egyetemet.
Túl vagyok 2 depresszión, rengeteg megaláztatáson, millió ok nélküli büntetésen.
Pár hónapja kezdtem új életet, de bánom, hogy nem tudtam elvégezni a sulit. Ha otthon minden rendben, sikerült volna.
Mindenkitől hallom, hogy olyan fiatal vagyok még, csak 21 éves, előttem az élet, akárhány diplomát szerezhetek, nincs minden elveszve. Lélekben viszont olyan öregnek érzem magam. Mint aki már túl van mindenen, eltelt felette az élet, és nincsenek esélyei.
Többen is mondták, hogy nagyon látszik rajtam. Meg hogy mély fájdalom tükröződik a szemeimben akkor is, ha mosolygok, olyan végtelen szomorúság.
Most is amikor beszélgettünk a barátommal, mondta, hogy választanom kéne egy szakirányt, hová szeretnék tovább menni a jövőben, nem tengődhetek érettségivel életem végéig, olyan képtelennek érzem magam az elinduláshoz.
3 éves korom óta éltem durva lelki terrorban, csak épp nem tudott róla senki. A rokonok mindig mondták, hogy olyan fura ez a gyerek, túl komoly. Meg hogy nincsenek e autista hajlamaim, mert furán viselkedtem, féltem mindentől és mindenkitől. Kérdezték anyut, minden rendben e otthon, mindig rávágta, hogy igen, csak én ilyen kis magamnak való vagyok, és ne higgyék el, ha azt mondom, nem oké minden, élénk a fantáziám.
Most is megismerkedtem a barátom barátaival, és egymás közt úgy emlegetnek, hogy "a fura lány". Nem tudom, ez pontosan mit takar.
Ez mind a szüleim miatt van?
Minden bántalmazott gyerekből ez lesz?
11-es nem kell kekeckedni ha az embert megrágta az élet és kiköpte akkor legkevésbé sem fogja vigasztalni a tény, hogy másoknak még rosszabb mert, minden embernek a saját problémája a legnagyobb.
Neked kérdező meg azt ajánlanám, hogy próbálkozz ösztöndíjas képzéssel tudom nem szaladsz vele messzire de több, mint a semmi és munkakeresőként látom mennyi diákmelót kínálgatnak tehát nincs veszve minden.
Kedves kötekedő!
Mindenkinek az a legrosszabb helyzet amit átélt.
Kérdező!
Másnem, vedd egy támogató seggberúgásnak! :)
Detto átéltem ilyesmiket, vagy talán rosszabbakat: alkoholizmus, pánpéter szindrómás apa
Kedves kötekedő!
Mindenkinek az a legrosszabb helyzet amit átélt.
Kérdező!
Másnem, vedd egy támogató seggberúgásnak! :)
Detto átéltem ilyesmiket, vagy talán rosszabbakat:
alkoholista anya, pánpéter szindrómás apa, kontrollmániás nagymama mellé születtem, harmadik gyerekként.
Emellé jött az, hogy a nővérem drogos prosti lett, a bátyám bezárkózott a kis világába.
Tizenegy éves koromban egy unokatestvérem egy héten keresztül minden este brutálisan megerőszakolt.
Közben született egy húgom is, akinek szinte az anyja lettem, miközben azt kellett hallgatnom, hogy mennyivel szebb, jobb, okosabb nálam.
Ha nem lenne a férjem, ki tudja, hol lennék most.
Én is gyakran érzem azt, hogy öreg vagyok, nincs cél, csak az, hogy ennél jobb életet adják a lányomnak.
Ha akarod szívesen beszélgetek veled, írj rám nyugodtan!
Kérdező: nyugodtan vágj bele az egyetembe, nem kell hogy előtte legyen munkád. Annyi, hogy államis, nappali képzésre add be - így nem kell tandíjat fizetni, és vállalhatsz diákmunkát is. Én is így csinálom, teljesen jó, ráadásul amíg halasztottam és próbáltam normális állást találni, 4 hónapig nem sikerült, diákmunkám meg egy héten belül lett! Nagyon nem mindegy.
Oké, most úgyse tudod még jó sokáig elkezdeni, de érdemes beadni a jelentkezést és amint lehet, csinálni :) Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!