22 évesen öregnek érzem magam anyának. Mit tehetnék?
Mindig fiatal anyuka akartam lenni , de a párom 4 évet akar várni a babára. Akkor leszek 22 éves , öregnek érzem magam ha erre gondolok. Hogy tudnám elhessegetni ezt a gondolatot?
Semmilyen kioktatós negatív válasz nem érdekel.
Köszönöm
Már ne haragudj, de szerintem erre másmilyen válasz nem nagyon létezik.
Menj pszichológushoz, hogy helyre tegyen egy kicsit.
22 évesen öreg?
Ne haragudj, de most vagy kioktatnak téged az emberek vagy kiröhögnek.
El sem hiszem, hogy komoly a kérdésed.
Anyukám fiatalon szült engem(19 évesen), de ő azt mondja, hogy 22 a legideálisabb kor a családalapításhoz! Ne aggódj!:)
16L
Én is fiatalon akartam anyuka lenni, csak nekem a fiatalon kifejezés a 25 éves kort jelentette. Szóval én ha 25 évesen anyuka lehettem volna, akkor azt mondtam volna, hogy fiatalon lettem anya. Nem így alakult. 31 éves leszek, mire megszületik az első gyerekem. Jó lett volna előbb, de még a 31-re se mondom azt, hogy kifejezetten ÖREG anyuka lennék.
És amúgy miért pont 4 év? Akkor lesz garantáltan munkátok, hitelmentes saját házatok vagy mihez köti a párod azt, hogy pont 4 évet várjatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!