3 lányunk mellé minden vágyunk egy kisfiú. Milyen lehetőségeink vannak?
Természetesen semmi nagy baj nincs akkor se, ha esetleg lány lesz, szeretetben felneveljük, mint a testvérkéit. Csak ha van rá lehetőség, megér egy próbát, hogy fiú legyen...
Adoptálni nem szeretnénk, nem vagyok benne biztos, hogy valaki más gyerekét ugyanúgy tudnám szeretni, mint a sajátomat... Persze, biztos van olyan, akinek ez megy, de nekünk nem menne.
Hallottad... nyilván nem tudományos magazinban olvastad. Nem kell mindent elhinni, amit hallasz.
"nem vagyok benne biztos, hogy valaki más gyerekét ugyanúgy tudnám szeretni, mint a sajátomat"
Ha valakit adoptálsz, az a te gyereked lesz. Ne mondd azt, hogy nem menne, mert hacsak nem vagy szociopata, ha törődsz egy csecsemővel, kialakul a szeretet.
"8-as, a nőben milyen női sejteket öl meg, ha a spermiumtól függ a nem? És tudtad, hogy minden embrió nőként kezdi az életet? Felfogtad mekkora ostobaságot írsz?"
A lány spermiumokra gondolt szerintem...
A borzalmas helyesírásból és mondatszerkesztésből kiindulva, lehet nem magyar és nem tudta érthetően leírni!
Igen ezt eltalaltad hogy nem vagyok magyar ezert nem irok helyesen, de lehet hogy egy par ev mulva jobban megtudom fogalmazni a dolgokat!
Mert ezt amit eddig megtanultam 1 evi munkammal ertem el irni, olvasni es beszelni a nyelvet!
Dehogy csak azt! De egészen más érzés, mintha nem az enyémek lennének. Nálatok talán 2-3 örökbefogadott gyerek van, hogy ennyire kiállsz a dolog mellett?
Egyébként vannak elég komoly hátrányai is az örökbefogadásnak, nem tudod milyen lesz, hogy milyenek voltak a szülei... Ismerek olyan családot, ahol az örökbefogadott gyerek a "szülei" ellen fordult, kirabolta őket, majd lelépett... Hiszen a gének még mindig bizonyítottan többet nyomnak a latba, mint a nevelés.
Kedves válaszolók, nagyon elkalandoztunk a kérdéstől, ha lehetséges, a későbbiekben arra szeretnék válaszokat, tippeket, tapasztalatokat!
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!