Az előbb láttam az utcán egy volt gimis osztálytársamat
az anyjával sétálni. Nekem ilyen miért nem jutott?!
Figyelt kérdés
Régóta félárva vagyok,és k.rvára idegesít,hogy mindenki tud anyucihoz fordulni az ismerőseim közül,csak én nem.Felemészt az egész.Lelki beteg lettem,mostanra meg már annyira megbetegítettek a gondok,hogy csak vegetálok szó szerint,mert fizikailag annyira rosszul vagyok,hogy az nem egy fiatalra jellemző,hanem inkább egy 80 évesre.Sajnos nem túlzok,pokolian rosszul vagyok.Az élet azt vette el tőlem,ami a legjobban fáj.Ennèl semmi nem fájna jobban.
Ezen túl kell lépni. Nem csak neked vannak ilyen problémáid, és ahogy lejön az írásodból, te tényleg nem is akarsz ez ellen tenni semmit, hogy egy kicsit jobb legyen. Azért mert meghalt még az élet ugyanúgy megy tovább.
2014. nov. 10. 19:24
13/24 anonim válasza:
Nézd, azért ez így nagyon súlyos állapot! Mindenképpen pszichológusra van szükséged, van egyébként ingyenesen is és biztos vagyok benne, hogy veled foglalkozni fognak. Már évek óta nem tudsz suliba járni? Ez nagyon durva. A helyi szakrendelőben találhatsz pszichológust, illetve a helyi pszichiátriai gondozóban érdeklődhetsz, hogy van-e ingyenes pszichológus. Mondjuk nekem furcsa, hogy apád nem zavart már el hozzá, vagy akár fizetős pszichológushoz. Az életedet teszed tönkre az önmarcangolásoddal. Másrészt, hidd el, nemcsak te vagy félárva, érdemes lenne beszélned olyan fiatallal, akivel ugyanez történt, mint veled, talán a gyk-n is találhatsz ilyet.
2014. nov. 10. 19:26
14/24 A kérdező kommentje:
Senkim nincs,ahogy mondom.Apám van fizikailag,de olyan ő,hogy "van,de mégsincs".2 éve meghalt hosszú haldoklás utàn anya anyukája,akinek sokat köszönhetek;mert mellettem volt,miutàn anya meghalt,nem hagyott cserben.Sajnos ő is beteges lett anya halála utàn pedig ...200-as vérnyomàsai voltak,jöttek a mentők.Állandóan rettegtem,hogy ő is hamar elmegy anya utàn,na meg,hogy rajta sem tudok segíteni,ha halálközeli állapot van.
Màskor meg értem jöttek 165-ös vérnyomàsom volt pl 13 évesen.Ezek csak kiragadott dolgok,a sztorim ennél sokkal durvább igazából,és jóval hosszabb.Köszönöm amúgy azoknak,akik elolvasták,és válaszoltak!
2014. nov. 10. 19:27
15/24 anonim válasza:
Most látom, hogy már megvolt a pszichiáter. Ennek ellenére továbbra is azt gondolom, hogy akkor vissza kell menned egy másikhoz, mert most hiába írom neked azt, hogy kellene egy kis akaraterő is, tudom, hogy van olyan, amikor nincs és éppen a pszichológus tud hozzásegíteni ahhoz, hogy elkezdj akarni normálisan élni. Persze vannak más módok is, de azt nem tudhatom, hogy mi az, ami rajtad segíthetne.
2014. nov. 10. 19:29
16/24 anonim válasza:
Ezek az agysebészek nem segítenek. Vagy magad dolgozod fel hosszú depresszió során, vagy egy idő után elkattansz. Kitartást!
2014. nov. 10. 19:38
17/24 A kérdező kommentje:
Egyetlen dolog segítene csak rajtam,ha anya újra élhetne.Ez lehetetlen ugye.Azért is vagyok ilyen rossz állapotban.Nem vagyunk egyformák,nekem ez a legnagyobb csapàs.Ha anya élne,és pl tolószékbe kerültem volna,az sem hatna meg fele ennyire sem,mint,hogy egyedül vagyok kiskorom óta.Annyira kötődtem hozzá,ahogy nem sokan,szóval ezért ilyen nehéz.Átlag ember,ha netán elveszti,akkor nagy nehezen talán kijön belőle.Amúgy a pszichiáter azt mondta,hogy azért nem tudok jobban lenni,mert nem tudok apára tàmaszkodni.Nagyon igaz ez amúgy.Szóval nem tudok változtatni az életemen,pedig nagyon szeretnék.Csak egyszerűen muszàj kiírnom magamból,mert nem bírom.Mikor jártam szakemberhez heti 1*,az annyi volt,mint halottnak a csók.Szóval,ha gazdag lennék(amitől nagyon messze vagyok...kb mint Makó Jeruzsáelemtől),akkor járnèk mondjuk heti 5 pszichoterápiára,akkor talán lenne esélyem javulni.
2014. nov. 10. 19:41
18/24 anonim válasza:
Lehet, egy olyan pszichológus kéne, aki meg tud hallgatni, tud segíteni... Családsegítő központban elvileg ingyen foglalkoznak a "gyerekkel". Felétek van ilyen? Sulipszichológusotok van? Vele is megpróbálhatsz beszélni.
Amúgy ha le akarod írni a történeted, nekem dobhatsz egy privátot... Szívesen szoktam lelki szemetes lenni.
2014. nov. 10. 19:46
19/24 A kérdező kommentje:
Nincs a suliban pszichológus.Amúgy is magántanuló vagyok most,szóval tàrgytalan is lenne.
2014. nov. 10. 20:05
20/24 A kérdező kommentje:
Voltam családsegítő központban is évekkel ezelőtt.4 alkalom után kidobtak.Ami semmit nem ért.Kevès is volt,na meg autogén tréninget akart betaníttani nekem,amit nem tudtam elsajátítani.Állítólag nem mindenki tudja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!